Boldog Karácsonyt!

Drága Olvasóim!

Az oldal október óta működik, azóta pedig közel 10.000 látogatóm volt és bejegyzésenként is van, hogy több száz megnyitásom. Igazából még mindig nem tudom, hogy ez blogger körökben milyennek számít, de nem is érdekel, mert engem mindenképpen nagyon boldoggá tesz.
Talán, mint sokan mások is, a hétköznapi gondok elől menekültem, mikor írni kezdtem. Aztán arra gondoltam, hogy megpróbálkozom a blogolással, mert hátha mást is érdekelhet, amit összeírogatok. A végeredmény pedig a számok lettek, és sok tapasztalatot is nyertem, valamint blogismeretségek, barátságok is köttettek, amiért már megint csak azt tudom mondani, hogy nagyon megérte. Minden egyes olvasómnak egyenként hálás vagyok, mert feldobjátok a napjaim. A követések és kommentek pedig igazán nagyon jól esnek minden alkalommal!
Ígértem egy karácsonyi posztot erre a blogra is, és nagyon bánom, hogy nem sikerült időt szakítanom rá, de amit kitaláltam az sajnos sokkal összetettebb és hosszabb annál, hogy csak úgy összedobjam és kitegyem. Egyébként sem vagyok híve az összecsapott publikálásnak, ezért inkább nem is tettem ki, de elkezdtem és nem fogom kitörölni. Ha úgy gondoljátok, hogy karácsony után is szívesen olvasnátok, akkor ahogy kész vagyok vele, megosztom, vagy ha maradjunk az ünnepi hangulatnál, jövő karácsonyra már nem is kell készülnöm majd. :)
Cserébe, most 100%-osan és ünnepélyesen megígérem, hogy sziveszterre hozok egy remek saját novellát. Ez az ígéret legyen akkor az én mai ajándékom!
Még egyszer nagyon köszönök, mindent és nagyon hálás vagyok nektek! Hálám jeléül pedig az oldal ugyan olyan aktív marad, mint eddig. Mert megéri! :)
A két ünnep között biztosan jelentkezem majd!

Legyen Mindenkinek Nagyon Boldog Karácsonya!

Sophie-Anne
6 megjegyzés:

 1. Neked is békés, boldog karácsonyt és köszönet még egyszer a sok gyors és szuper bejegyzésért, amit mindig hozol :) Külön hála a Mirror sztoriért, ami a number one nálam :)

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Neked is ezt kívánom xxslashxx, köszönöm. Nagyon örülök, hogy ennyire megszeretted ^^ :) A két ünnep közt hozok egy új részt. :)

   Törlés
 2. Boldog karácsonyt csajszi! Alig várom a, ... bármit. :)

  VálaszTörlés
 3. Neked is boldog karácsonyt! :)

  VálaszTörlés

Üzemeltető: Blogger.