Új design!Hello!Olyan büszke voltam magamra, hogy még este 9 előtt posztoltam. 

Aztán végül az insomnia megint kifogott rajtam, és ahelyett, hogy álmatlanul vergődtem volna órákig, inkább dolgoztam egy kicsit, na jó nem kicsit, hanem jó sokat a két oldal design-ján. Pillanatok alatt lett reggel megint, de sebaj. :) Most nem csak egy olyan kis változtatás történt mint múltkor hanem teljesen beleástam a HTML kódokba és vadi új arculatot terveztem. Azért igyekeztem átláthatóra csinálni, remélem mindenki kiismeri majd magát. Egy hónapja dolgozom rajta, hogyan kéne legördülő menüt létrehozni és vééégre sikerült, szóval a sztorikat most már sokkal egyszerűbben lehet elérni a menüből is. Kerültek a menü alá kiemelt novellák, amik majd cserélődni fognak idővel. Aztán lejjebb görgetve a megszokott bejegyzések sorrendben. Oldalt mindenféle szokásos finomság, egészen legörgetve pedig a beágyazott social media widgetek. :) 
Ha nagyon furcsa és nem tetszik, vagy bonyolultabbá teszi az olvasást az új design akkor írjatok bátran, mielőtt megvariáltam, azért elmentettem az eredeti kódokat, és egy pillanat alatt vissza tudom csinálni. :)

Azért remélem szeretni fogjátok! 
Holnap - azaz ma - még ígérem, hogy hozok valami újat! :)
Puszi&Pacsi


2 megjegyzés:

  1. Te nem vagy kerek... 4:33! Komolyan! :D Azért ez nem semmi, amíg mi olvasók édesdeden szunyókáltunk, addig te kódokba mélyedve dolgoztál a mi kedvünkért. A végeredmény viszont magáért beszél. Szerintem csodálatos. Nagyon komoly, profi munka. Ne csináld vissza. De ha utálnám is ezt mondanám, mert nem akarnék ennyire kicseszni veled. :D Ezek szerint ma még jön valami. :))) Várom. :)

    VálaszTörlés
  2. Amúgy sem tudok aludni már egy ideje, mindig csak 1-2 órát a többit félálomban végigforgolódom. Most legalább valami értelmeset tudtam alkotni helyette. :) Az éjszaka pont jó volt erre, mert kaotikus volt mikor elkezdtem az átkódolásokat :D ha valaki akkor feljön és meglátja, garantáltan nem jön vissza többet. :D mint ahol bomba robbant :D Most már jobb, de eléggé felborogattam az egészet. A menü az oka, csak azt akartam megcsinálni, de elkapott a gépszíj :D Na de most egy jó ideig nem lesz semmi extra változás :))) Max csak apróságok. Inkább írásra fordítom a szabadidőm. :)

    VálaszTörlés

Üzemeltető: Blogger.