Mosolyogj szépen az Ördögnek

Sziasztok!
Beharangoztam egy Adommy novellát, szóval most hoztam is egyet, ami nekem nagyon tetszett. :) 
Ez egy érdekes történet, mert önálló novellának íródott, de aztán úgy döntöttek az írók, hogy írnak köré egy folytatásos történetet, aminek ez végül a 8. része lett. 
10 rész készült el, de ott félbe szakad a történet és nem is fejezték be soha. 
Ezért is döntöttem úgy, hogy akkor csak ezt az alap novellát fordítom le. 
Önmagában is megállja a helyét. 
Legközelebb már a Sell your Soul új részével jövök. 
Nem húzom tovább az időt vele. :) 
Jó szórakozást a történethez. 
Remélem annak is kellemes olvasmány lesz, aki nem ismeri teljesen a páros történetét. :)
Hamarosan jelentkezem! :)
Puszi&Pacsi


Eredeti szerzők: dramady, edonyx
Korhatár: +18
Kategória: Slash
Szereplők: Adam Lambert, Tommy Joe Ratliff, Tommy's family
Műfaj: Romantika
Fő párosítás: Adam/Tommy
Mellék párosítás: nincs
Figyelmeztetés: Felnőtt tartalom
Részek: 1/1 TeljesTommy nővérének az esküvőjén a dolgok egy kicsit bonyolulttá válnak...


Mosolyogj szépen az Ördögnek


   Igazán gyönyörű esküvő volt és az idő is csodálatos és ragyogó. Az igazság az, hogy Adam tényleg nagyon szereti az esküvőket. Az ezzel járó pompát. Ő nem olyan volt, aki azt gondolja, hogy „Annyira meg szeretnék házasodni.” hanem inkább „Ez vicces lenne.” vagy „Ez az! Egy újabb ok, hogy kiöltözhessek.” Akárhogyan is. Ami érdekessé teszi ezt az esküvőt az az, hogy ez Tommy nővérének a menyegzője. Tommynak volt egy olyan kérése Adam felé, hogy ne a násznéppel egy időben érkezzen. Adam nem volt benne biztos, hogy jó ötlet egyáltalán eljönnie, látják majd őt ahogy megérkezik, mégpedig… poggyásszal. Nem akarta megzavarni az eseményt, elvégre Tommy volt a násznagy. (Tommy! Szmokingban! Mintha Adam képes lenne erre nemet mondani.) Szóval Adam késve érkezett egy kicsit, aztán gyorsan átöltözött az autó hátsó ülésén. Egy konzervatív sötét öltönyt és fehér inget vett fel. Ez most a fekete és testhezálló öltöny ideje. A hajával most semmi nagyon extrát nem csinált. Ma egészen visszafogott volt.
   Nagyon csinos kis szertartás volt, Tommy nővére pedig (Stephanie? Sarah? eh nem ugrik be neki a neve) egyszerűen csodásan nézett ki. (Ebben a ruhában egy kicsit bögyös, woo) Adam vetett pár pillantást a boldog párra, miközben egészen oldalt állt és megpróbálta kerülni a feltűnést. Azt elég durvának tartja, mikor ilyen helyzetekben az emberek autogramot kérnek tőle. Jesszus. Néha az emberek nem tudják mikor mit is illik. És nem maga miatt, csak az esküvőre való tekintettel gondolta így. A mai nap nem róla szólt.

  Autogramok? Egy esküvőn? Ez már tapadós, komolyan. Tommy nem kap másra lehetőséget, minthogy csak odamosolyogjon Adamre, még mielőtt elkezdődnek az üdvözletek, fotózások és begördülnek a limuzinok a násznépért. Legalább az úton a fogadás felé annyi jut neki, hogy küldhessen egy üzenetet Adamnek.

unatkozom.
van bor a limóban.
már részeg leszek, mire odaérek..
csak figyelmeztetlek.
szeretlek.

Mikor leírja az utolsó szót teljesen elvörösödik. A mellette ülő másik násznagy meg is kérdezi tőle mit ír.
- Semmit – motyogja Tommy.
- Majd később meglátod – Talán.

Még előre elkészített ülésrend is van, Adamnek pedig a hallban meg kell keresnie a nevét a kis asztalkán. Legalább nem a gyerekasztalhoz ültették. Hah.
- Szia. – mondja, ahogy kihúz egy széket, hogy leüljön. Nem mutatkozik be. Az lesz a legjobb. Egyenlőre úgy tűnik, az asztalnál az átlag korosztály úgy hatvan körül mozog. Hm, lehet hogy biztonságban van.

A násznép legfontosabb részét még sehol sem látja. Nem jönnek be még a vacsora előtt be nem mutatják az ifjú párt. Tommy is kint dohányzik. Majdnem egy fél üveg vörösbort megivott idefelé, a feje egy kicsit zsongott és egészen melege lett. Mikor az fiatal pár megérkezik és elindulnak befelé, hogy bemutassák őket, Tommy reménykedik, hogy Adam valahol az ajtó közelében lesz, hogy lássa végre, és hogy Adam is láthassa majd őt végre, amikor bevonulnak a koszorúslánnyal az oldalán. Tommy egy mosolyt küld felé mikor megpillantja. Az idősebbek asztalához került, nagynénik és nagybácsik közé, köszönöm istenem! Nem a fiatalabbak közé, akik folyton nyaggatnák az American Idol-al meg az AMA-n bemutatott kis műsoruk miatt. Tyűha…

Adam csak mosolyogva integet Tommy-nak, közben pedig közel hajolva hallgatja Grace történeteit arról mikor még Tommy fiatal és félresiklott, de szerinte mégis nagyon jó fiú volt. Főleg most, hogy ilyen szépen összeszedte magát. Adam nagyon próbált nem nevetni. Na meg próbálja nem túl látványosan bámulni Tommyt a szmokingjában.
- Jó fiú volt, hm? – kérdezi Adam Grace nagynénit, aki készségesen mesélt el mindent a jó kis Tommy-ról. Adam kedvelte Grace-t.

Ó Istenem, a jóságos Grace néni. Grace néni, aki most arról mesélt, mikor fotót készített Tommy-ról a fürdőkádban, miközben ő a buborékok alá bújt, hogy ne láthassa senki. És Grace néni, aki Tommy első gitárját vette neki karácsonyra, mikor 14 éves volt.

- Szóval hogyan ismerted meg Tommy Joe-t? – kérdezi bájosan Adam füléhez hajolva. Tommy Joe barátjának nagyon jó illata volt a drága parfümtől és Grace egészen biztos volt benne, hogy már látta korábban ezt a férfit. Várjunk csak, beugrott neki, talán ez az a fiú akinek a bandájában játszik Tommy Joe!
- Te Adam Lambert vagy, te vagy az! Tommy Joe beszélt rólad. Örülök, hogy itt látlak. Elkísérted mint jó barát, mikor Tommy Joe épp egyetlen szép lányt sem tudott elhozni magával…

Egy szép lány. Adam köhögött a kezébe párat, mire összeszedte magát újra. Neki majd emlékeztetnie kell Tommy-t, hogy találjon egy szép lányt.
- Megfogtál. – mondta egy visszafogott mosollyal Gracenek. – Remélem szép dolgokat mondott rólam.
Úristen, ha visszaolvasná milyen üzenetet írt neki Tommy. Az eléggé kiborítaná Grace nénit. Nem biztos, hogy továbbra is azt mondaná Tommy milyen nagyon jó fiú.
- Ó természetesen! Azt mondta te vagy az egyik legtehetségesebb és legbámulatosabb ember, akivel valaha találkozott. Azt gondolom, nagyon szeret a bandádban játszani.
Aztán végre elkezdték szervírozni a vacsorát, hálát adva Istennek, hogy addig sem kell beszélgetnie, míg esznek.

Szép volt és rövid: Tommy szülei és a vőlegény szülei is elindulnak körbe, hogy mindenkinek köszönetet mondhassanak, amiért eljöttek, Tommy addig kimenti magát a főasztaltól és odasiet Adam-hez hogy köszönhessen neki. Igen, már részeg, melege van és kipirult a vörösbortól. Gyorsan letudja Grace nénit egy puszival és Adam széke mellé guggol.
- Szia.
- Hellóka.
Adamnek most valahogy ellen kell állnia, hogy bele ne túrjon Tommy hajába.
- Mennyit ittál eddig? – kérdezte egy vidám mosollyal – Mellesleg, bámulatosan nézel ki ebben a szmokingban.
Arról a tehetséges és bámulatos dologról, amit Grace mesélt, meg akarja kérdezni Tommy-t is, de… nem… nem itt és nem most. – Jól szórakozol? A nővéred gyönyörű.
- Egy szmokingban vagyok egy esküvőn. Azt gondolod, hogy jól szórakozom?
De Tommy most csak vigyorog, miközben próbálja nem megérinteni Adam-et és Adam is próbálja nem megérinteni Tommy-t.
- Volt egy üveg olcsó borom a limóban az esküvő és eközött. Azt hiszem azóta rásegítettem még 3 pohárra a vacsoránál. Igazából tényleg jól érzem magam, bár azt tudom, hogy a zene ma szar lesz. Le kéne vennem a nyakkendőmet? Nekem totál le kellene vennem a nyakkendőmet. Úgy érzem, mintha fojtogatna. Ki akarsz jönni a friss levegőre vagy valami ilyesmi?
Akkor Tommy el tudna szívni egy cigit és mellé egy kis friss levegőt. Az lehűthetné a felforródott testét. Plusz akkor meg tudná csókolni Adam-et, ami biztosan nagyon furcsa lenne, tudva, hogy ennyi ember van idebent.
- Persze. – aztán Adam Grace-re mosolyog – Elnézést.
El tudta kapni Tommy könyökét, hogy fel tudjon kelni a guggolásból anélkül, hogy megbotlana, és gyorsan ki tudjanak menni a már sötét és kicsit hűvös udvarra.

- Nem folytogat, csak úgy érzed. – mondta neki és segített megigazítani a nyakkendőjét. – Látod? Ez nem is rendes nyakkendő, csak felcsatolható. – nevetett. – Szóval. Egy esküvő, he?
- Lett egy bátyám, életemben először. – Tommy viszonylag egyenletesen tudott menni, de azért belekapaszkodott Adam karjába. Mikor kiértek az udvarra Tommy nem is húzta az időt sokáig. Bérelt cipőjében lábujjhegyre állt és hevesen megcsókolta Adam-et, egyik kezével a hajtókáját ragadta meg, másikkal pedig a hajába túrt. – Rád gondoltam egész nap. – mormogja a csók közben – Örülök, hogy itt vagy.

Ajaj! Adam gyorsan lefejtette a kezet a gallérjáról és a hajából.
- Rám gondoltál? – mosolygott rá és most ő csókolta meg. 
- Mik voltak a gondolataid? Egyébként Grace nénikéd mondott rólad néhány nagyon szép dolgot. Te egy nagyon jó fiú vagy, akinek szüksége van egy szép lányra.
Hála isten, hogy Grace most nem látta őket, igaz? Hát persze, hogy igaz.
- Azon gondolkodtam, hogy én mennyire unatkoztam egész nap.
A szőke próbált megállni biztosan a saját lábán. Bízott benne, hogy képes rá. Közben Adam-et nézte, nagyon jól nézett ki. Sokkal kényelmesebben öltözött fel, mint ahogy Tommy érezte magát.
- Grace nagynéni igazán szeret engem, mert én vagyok az egyetlen fiú. Azt mondta szükségem van egy szép lányra? – Tommy nevetve döntötte hátra a fejét – Kaptam valakit aki szép, oké? Te tényleg azt gondolod, hogy jó fiú vagyok?
Adam egy nagyon pajkos mosollyal nézett rá.
- Azt gondolom, hogy te nagyon jó fiú vagy. – és csodálatos mikor nevetsz; Adam egy ujjával emelte meg Tommy állát.
- Mit tehetünk, hogy kevésbé unatkozz? Mi még mindig táncolhatunk.
Hallotta az egyre hangosodó, dobogást és zeneszót. Nyilván megkezdték az emberek a bulizást és táncolást.
- Picsába! Vissza kell érnem, mire elkezdik a lakodalmas táncot. De igen, nekünk totál táncolnunk kellene.
Tommy mikor kezdte ezt ilyen nyitottan kezelni? Talán a túl sok bortól eredt meg így a nyelve és ettől lett ilyen bevállalós. Vigyorogva előre dőlt, hogy megcsókolja Adamet.
- Szerzek egy kevés pezsgőt vagy valamit, aztán, ha végeztem azzal, amit csinálnom kell ilyenkor, mint násznagy, megkereslek és táncolunk. Nem tudom elhinni, hogy a kis nővérem házas!
- Je, megházasodott! – Adam-nek nevetnie kellett. Nem bírta megállni! Mikor Tommy egy kicsit részeg… Olyankor annyira… cuki!
- Menj, menj táncolj! Én addig szerzek pezsgőt. – vagy valami mást, aminek nincs olyan gagyi íze. Megigazgatta Tommy nyakkendőjét és haját, aztán az ajtó felé terelte. Még egy percre meggyőződött arról is, hogy ő se túl zilált: árulkodó jel lenne.

Tommy azzal a koszorúslánnyal táncol, akit mellé osztottak be, borzasztó keményen próbálkozik, hogy ne lépjen a lábára. Ő nem egy szuper táncos, oké? Főleg ha arra gondol, hogy Adam-el táncol, az nagyon furcsa. Másokkal is lassúzott, de az egy vicc volt végig, nevetett és beszélgetett és úgy viselkedett, mint egy hülye kisgyerek és egyáltalán nem tartotta az iramot a zenével. Helyette ő a koszorúslánnyal cseveg, aki a nővére egyik középiskolai barátnője. Próbálva elterelni a figyelmet Adam Lambert-ről és a nem teljesen plátói kapcsolatukról.

Adam felől hallani a rikoltozásokat, ahogy hagyta, hogy Grace rábeszélje a táncra. Ragaszkodott hozzá. Hagyta, hogy Adam vezessen, ami szép tőle. Folytatódik a visítozás. Adam felnéz és tekintetével megkeresi Tommy-t aki ugyancsak őt nézi. OH A PICSÁBA! Tommy ideges a rikoltások miatt, de Adam megpróbálja kizárni és csak a szőkére koncentrálni. 

Amikor vége a számnak, a DJ valami gyorsabbra vált, egy tipikus esküvői számra: Lou Bega's Mambo Number 5, és Tommy már ott is terem Adam mellett, a karjába kapaszkodik, és a táncparkettre húzza.
- Azt hiszem, lebuktam. – mondta nagyon komolyan Adam-nek. – Azt hiszem azt mondtam neki, hogy nagyon élveztem, mikor megcsókoltál az AMA-n.
Tommy családjának egy ismeretlen fele érkezett ebben a pillanatban egy fél üveg borral, hogy köszönjenek nekik. Tommy szája pedig szokásosan hátráltatja őket.
- Ő itt Adam.
Eddig nem is volt gond, de a keze közben lecsúszott Adam karján és most már rendesen a kezét fogta. Oké! Eddig semmi sem a tervek szerint halad. Adam természetesen nem ellenkezik és ő is rászorít Tommy kezére. Erősen kapaszkodott belé, a nehézségek miatt, amikkel szembenéztek, a családja előtt. Azért van itt, hogy támogassa, igaz? És hatalmas ragyogó mosollyal nézett, olyannal amiből azt lehetett kihallani, hogy „Hát nem vagyok aranyos, nem akarsz megölelni?”
- Hello mindenkinek! Gyönyörű ez az esküvő nem? Imádom az esküvőket. Ez olyan kedves nem? Tommy hívott meg, hogy kísérjem el.
Tommy családjának az arcán volt egy kis zavar, de ez Tommy nem igaz? Azért habogott, hogy őt mentse, ha már ilyen sokat ivott és magát nem tudta. Nyilvánvalóan. A szőke felnézett Adam-re, képtelen ellenállni annak a mosolynak. Ő is egy bájos mosollyal válaszol. Ő nagyon is meg akarja ölelni Adam-et, oké? Ez egyike azoknak a teljesen ellenállhatatlan dolgoknak, amiket Adam produkált. És ahogy beszélt, Tommy tényleg büszke arra, hogy elkísérte, ahelyett, hogy most kétségbe esne, hogy mit is gondolnak. De közben ott várakoztak, mert fotókat meg autogramokat akartak, és Tommy titokban tényleg nagyon büszke volt Adam bájára és alkalmazkodására a helyzethez, de most rajta volt a sor, hogy megmentse.
- Ez egy esküvő, és nem koncert! Mi szeretnénk szórakozni!
Ezután a zene pedig újra visszaváltott valami lassúra. Adam nagyon rosszul érezte magát a figyelem miatt, hogy eltereli a figyelmet Tommy nővérének (Sally? Sandra? Istenem, pedig olyan neve van) az esküvőjéről. Az esküvőről, amin most táncolni fog Tommy-val, és beszélgetnek, minderről persze videó is készül, ugh, de mégis Tommy olyan önfeledten mosolyog rá, ezt csakis neki köszönheti most, és arra készteti, hogy még jobban kedvelje név nélkül is (Samatah? Mindenesetre annyiban biztos, hogy S-el kezdődik).

A zene még mindig lassú, sokan vannak a parketten. A vőlegény egyszer csak a DJ-hez sétál és leállítja. Biztos valamilyen zenét akar kérni. Adam hátrál pár lépést és őket figyeli. Közben észre sem vette, hogy valaki közéjük lépett. Visszakapta a tekintetét és látta, amint Tommy leguggol egy kis szőke kisfiú elé, megöleli és nagyon komolyan beszélgetnek. Ha Adamnek lenne petefészke, most biztosan felrobbanna. Még jó, hogy nincs, nem igaz?

A fiúcska Tommy egyik unokatestvérének a fia. Az idősebbik szőke előtte térdelt és a lehető legkomolyabban azt magyarázta neki, hogy a Tini Ninja Teknőcök miért olyan különbözőek, és hogy nekik muszáj különbözőnek lenniük, hogy szuperhősök maradjanak. Ettől olyan különlegesek. Látja, hogy Adam közeledik hozzájuk.
- Ez olyan mint… Én Adam bandájában játszom, igaz? Ott vagyok én és Monte, meg Lisa és Longineu – mondd ki ötször gyorsan a nevét haver – nos mi mind különbözőek vagyunk. Mind mást csinálunk. És ott van Adam, aki olyan mint a Teknőcöknek Szecska mester. Ő tart össze minket. Ő a mi Mesterünk, tudod?
Felpillantott barátja gyönyörű mosolyára. Nem arra gondolt ezzel a hasonlattal, hogy Adam egy mutáns patkány lenne, mint Szecska mester a mesében, de ő a vezetőjük. Felpattan és közelebb lép Adam-hez, hogy üdvözölje. Finoman a kezébe csúsztatja a sajátját és lábujjhegyre áll, hogy a fülébe súghasson;
- Szeretnél táncolni, vagy valami?
- Én… szeretnék. – Adam a fiúra mosolygott – ó igen, mindennél jobban akar táncolni meg más egyebeket is csinálni Tommy-val, de nem feltétlen itt, talán inkább valami eldugottabb helyen, ahol nem figyeli őket valamerről egy fényképezőgép lencséje sem. Ó istenem, csekkolnia kéne a Twittert, de most még nem merte.

Semmitől sem kellene félniük! Hiszen csak táncolnak! Alig mozognak, csak lépkednek a táncparketten, Tommy egyik keze a vállán pihen, másikat pedig a kezébe fogja. Az esküvői fotós az egész helyet körbefotózza percenkét, Tommy viszont mintha Adam gondolataiban olvasna.
- El akarsz menni valami sötétebb helyre? Valami olyan helyre ahol az emberek nem bámulnak így, vagy valami? Én csak reméltem, hogy… sok dolog bizalmas maradhat, tudod? Ez nem olyan, mint egy kurva parti amin muszájból vagyunk, ez a nővérem esküvője.
Tommy lassan felcsúsztatja a kezét Adam válláról a nyakára és hüvelykujjával alig láthatóan cirógatja.

- Az esélyek, hogy ezt bizalmasan tudjuk kezelni… nem túl jók, igaz? – Adam bánatosan mosolygott. Finoman belesimult Tommy érintésébe.
- Remélem, hogy nem tettük tönkre a nővéred esküvőjét.
Lassan és óvatosan mozognak a zenére, de mégis, itt vannak és Tommy nővérének az esküvőjén táncolnak. Adam kis Tommy-ja a kezét szorítja, ő pedig szorosan öleli. Tommy mosolyog rá, ő meg csak vágyakozva néz le rá. Istenem, de szerelmes.
- Szó sincs erről. Senki sem figyel minket.
Tommy képtelen ellenállni Adam mosolyának. Ő is visszavigyorog rá és még közelebb simul hozzá. A táncparkett szélén állnak és elég sötét volt, csak a folyamatosan cikázó fények világítanak rájuk, Tommy pedig hirtelen nagyon akarja, hogy Adam megcsókolja. Csak úgy, mint a nővérét a férje, vagy az unokatestvérét a barátja, vagy akár az anyukáját az apukája.
- Senki sem kérdezősködik, ugye? Szerintem le kéne ülnünk. Kerítek magamnak még egy kevés bort, akarsz belőle?
Van valami puha abban, ahogy Tommy beszél hozzá, valami tükröződik a tekintetében, ahogyan Adam-re néz. Nem is olyan régen volt, hogy Adam egy clubba vitte őt, ahol kétségbeesetten akarták egymást és bár nagyon bonyolult, ami most köztük volt, de végre megszerezte az ő szőkéjét. Ez nagyon jó.

Vaku! Ennyit arról, hogy senki sem figyeli őket. Nem csak a hivatalos esküvői albumba készülnek ma képek és videók ma este. 

„OMGOMG @adamlambert ugyan azon az esküvőn, amin én is vagyok! 
twitpic/23443.”

Egy sokkal kevésbé hivatalos kép most futótűzként kezdett terjedni.

Mikor a DJ a ’Halo’-t kezdi játszani, Adam közelebb húzza magához Tommy-t és az arcát a hajába fúrja szorosan lehunyt szemekkel.
Tommy felsóhajt és karjait Adam derekára fonja. Tisztán látszik, hogy ez épp nem a valódi Tommy, hanem részeg és meggondolatlanul viselkedik. De ő és Adam most egy nyugalmas szigeten vannak, elszigetelve mindenkitől, aki körülveszi őket, Tommy szülei feléjük pillantanak a táncparkett egy távolabbi pontjáról, majd kérdő arckifejezéssel egymásra néznek. Az anyja büszke, hogy Tommy ilyen őszinte tud lenni, az életének ezzel az új részével, az apja viszont kicsit elégedetlen, hogy ezt ilyen nyitottan teszik. De ilyenek a szülők nem? És Tommy teljesen megfeledkezve magukról, mélyen beszívja Adam bőrének és parfümének illatál, aztán kicsit elfordítja a fejét és megcsókolja a férfi állának vonalát. Teljesen természetesen teszi. A gátlásai és félelmei már, mind elfolytak azzal a borral, amit megivott.

- Óvatosan baby.  – suttogott a fülébe mosolyogva Adam – Nem akarjuk, hogy bajba kerüljünk.
Legalábbis annál nagyobba, mint eddig. Mikor vége a számnak kényszeríti magát, hogy felegyenesedjen és elhúzódjon Tommy-tól, még ha nagyon nem is akaródzik neki.
- Menned kellene. Legyél egy kicsit násznagy-szerű.

Természetesen Adam alapötlete jó. Tele volt jó ötletekkel! Tommy is elhúzódott tőle és szélhámosan mosolygott Adam-re.
- Ja, megyek köszönni pár embernek. Akarsz találkozni kint pár perc múlva? Totál el tudnék menni…
Kód szó? Vagy mi ez?
- … egy cigire.
Ez nem teljesen helyes. Egy énekes körül nem túl szép dolog füstölni. Ez az oka annak is, hogy Adam kipróbálta, de végül nem kapott rá. Tommy ferde mosolya Adam szívéig hatolt.
- Persze.
Adam elindult a bár felé, hogy rendeljen egy italt, de ez nem olyan egyszerű. Mintha reflektorfény követné mindenhova. Az emberek megállítják, kérdezgetik. Jesszus.

Tommy beszélgetett egy kicsit az új sógorával és ivott egy pohár bort a barátaikkal. Aztán csináltak egy közös képet a nővérével és még többet a szüleivel. Elrebeg egy köszönetet istennek, amiért semmit sem tesznek szóvá a táncparkettel kapcsolatban, aztán már indul is megkeresni Adam-et. Tommy elkapja a tekintetét és fejével az ajtó felé int, aztán már indul is ki a hűvös és csendes udvarra ahol a többi dohányos is álldogált. Szóval megvárja Adam-et és az épület másik oldalára rángatja, hogy egy kicsit kettesben lehessenek.

- Nagyon sajnálom, hogy mindenki rajtad lóg. Szórakozol egyáltalán? Szervírozzák a desszerteket egy órán belül, aztán… ha akarod… mehetünk?
- Minden rendben. – vigyorgott rá Adam. – Találkoztam valakivel, talán Tamyra? Teljesen hajthatatlan volt, hogy énekeljem el a The Final Countdown-t, végül egészen megsajnáltam – ismerte el nevetve. – De összességében mindenki nagyon kedves velem.
És nem, még mindig nem ellenőrizte a telefonját, bár ez már majdnem fizikailag okozott neki fájdalmat.
- Te jól érzed magad?
- Ó te tudod, hogy döbbenetesen tudod elénekelni azt a számot, őszintén. Amúgy nem rossz a helyzet, a családom elég jó fej, még akkor is, ha a nővérem barátai bénák.
De komolyan! Tinédzser kora óta ismeri őket, joga van már bénának nevezni az egész bandát. Tommy végül nem veszi elő a cigijét, inkább beletúrt Adam hajába és végigsimított azon az édes szeplőn Adam alsóajkán. – Jól érzem magam. Ez… könnyebb, mint gondoltam volna. Köszönöm, hogy velem jöttél. – Tommy komolyan mondott köszönetet a randijukra.
- Köszönöm a meghívást. – mondta Adam, ajka még bizsergett az érintéstől – És hogy táncoltál velem.
Adam megcsókolta szerelmét és két kezével az állkapcsa vonalát simogatta. Tommy-nak ma nem egyszer kellett azt mondania, hogy „Nem vagyok meleg.” Ki is akadt párszor a kérdezősködésektől, de ezekben az igazán csodálatos pillanatokban nem gondolt ezekre.

Azt semmiképp sem akarta volna, hogy pont itt derüljön ki ezen az esküvőn, hogy valójában nem egészen heteroszexuális. És az esküvők egyébként is kiborítják őt, nem lehet eleget Adam-el, pedig most nem is vágyott semmire sem ennél jobban. Ezt el is mondta volna Adam-nek, de most épp nagyon élvezte a csókját, ami talán még jobban feltüzelte és ellazította a testét, mint az a sok bor. Nyelvével végigsimított Adam ajkain, egyik kezével a csípőjét simogatta, másikat pedig az arcán pihentette. Adam már ettől a közelségtől is kezdett keményedni, Tommy pedig csak egyre közelebb araszolt hozzá.

Adam-et megmosolyogtatja Tommy próbálkozása, végigsimít a hátán, aztán a fenekébe kapaszkodva rántja még közelebb magához.
- Ez bérelt? – kérdezi a szmokingra célozva. – Vissza kell majd vinned?
Mikor mehetnek már? Adam nem emlékszik mit mondott neki Tommy. Most már hamarosan?
- Aha. – leheli Adam fülébe. Lehelete forró volt és érződött benne az alkohol. Csípőjét kihívóan Adamhez nyomja. – Bérelt, és holnap vissza kell vinnem.
Megfogja Adam egyik kezét és a lassan a férfiasságához vezeti. Kihívó és nyilvános, bármelyik pillanatban befordulhat valaki a sarkon. Adam állát csiklandozza Tommy forró lehelete és nedves csókjai. Tommy nem akar vissza menni. Le akart lépni. Most.

Miközben egyik kezével Tommy-t markolja, Adam csók közben a szájába nyögdécsel. Ez egy nagyon rossz ötlet itt most, de talán épp ezért, annyira izgalmas. Egy kicsit megszorítja Tommy férfiasságát, közben pedig a nyelvét harapdálja és szívogatja. Egy sóhajjal végül kényszeríti magát, hogy hátráljon egy lépést.
- Beszéltél valami desszertről.
Egy utcai lámpa fényében Tommy látja a melegséget Adam szemeiben. Türelmes, de csak amíg vissza nem érnek a szállásra.

***

Szinte kétségbeesve menekültek vissza. Miután visszaértek Adam lakosztályába, első dolga lekapcsolni Tommy nyakkendőjét, ami lehullott Adam előszobájának padlójára. Adam egy rántással kihúzza Tommy ingét a nadrágjából, közben pedig a lápcső felé hátrálnak, ahol gyorsan a hálószobába juthatnak.
- Jó volt a desszert. 
Biztos jó lehetett a desszert, de Tommy most csak Adam ízét akarta érezni. Vágyik a vadságára. Adam megnyerte ezt a háborút, amit a furcsaságérzettel vívtak… már semmi sem érdekelte Tommy-t. Ujjai ügyetlenül gombolják Adam ingét, aztán meglazította a nyakkendőjét. Végre érezheti Adam bőrének forró puhaságát.
- Mit akarsz, mit tegyek? – zihálta és Adam állát harapdálja közben. – Mondd el.
- Mozogj vagy a lépcsőkön foglak megbaszni. – morog Tommy fülébe. Most Tommy zakója landol a padlón, Adam pedig vadul gombolja az ingét. Nem bírta megvárni míg végigér ezért csak átrántotta Tommy fején és lehúzta róla. Remélik, hogy nem botlanak meg valamiben, vagy esnek el a lépcsőn és törik el a lábukat. Az most nagyon gáz lenne!
- Oh. Igen!
Tommy most azon van, hogy lehámozza Adam ruháit. Előbb le kéne vennie a dzsekijét aztán az inget, hogy a nyakkendőt is átemelhesse végre a fején. A lépcsőn. Bassza meg. Tommy ujjai remegnek Adam forró bőrén és suttog a férfinak.
- Nem akarok várni. Vigyél ahová akarsz.
A szája kunkorodik valami olyasmibe, ami egy mosoly és egy gúnyos vigyor között van félúton. A bőre kipirult a szemei pedig elszántak. – Mi a faszt csinálsz velem?
- Ez a csillogás. – nevet Adam és gúnyos mosollyal megcsókolja. Hátra hajol és szorosan tartja Tommy icipici csípőjét, hirtelen megfordítja arccal a lépcső irányába. Adam lehajol és a szőke hátát csókolgatja és harapja, miközben vadul dolgozik, hogy kikapcsolja az övét. Egy mozdulattal lerántja Tommy nadrágját és boxerét.
Tommy előre esik a lépcsőn és tenyerével támasztja meg magát a fokokon. Nadrágja és alsója a térdénél van, Adam pedig mögötte áll. Mi? Tényleg a lépcsőn fognak dugni? Komolyan? Ez kívülről olyan, mint valami pornófilm, de Tommy most nem nevet, nem is érdekli.
- Igen.
Bátorítja a férfit. Nem tudja, mit akar tőle pontosan Adam, de kéjesen vonaglik a harapásai alatt. Az előnyös póz miatt használnak lépcsőt a pornókban. Adam feladata most mozdulni, sürgeti Tommy-t, hogy tárja szét a lábait egy kicsit, és nyálazza meg az ujjait, hogy elkezdhessen dolgozni Tommyn. A póz tökéletes, hogy kiegyenlítse a magasság különbséget közöttük. Ráadásul a lépcsőfok akadályként is ott van Tommy térde előtt, ami egy piszkosul jó biztosíték, hogy ne tudjon elhúzódni.

Baszki, Adam ujjai. És a szája, és azok a dolgok, amiket mond. Mozogj vagy a lépcsőkön foglak megbaszni. Ezek a szavak visszhangoznak Tommy fejében és arra késztetik, hogy felnyögjön, arra késztetik, hogy hátra tolja a fenekét és mélyebbre segítse Adam ujjait. Jó tudni, hogy Adam ezt viccesnek találja. Jesszus. Jesszus.

- Olyan kibaszott szexi vagy. – mondja neki Adam. Egy ujjával rajta dolgozik, másik kezével pedig saját nadrágját gombolja. Sokkal nagyobb élmény ez, ha mindketten meztelenek végre. – Még mindig részeg vagy?
Csak a kíváncsiság végett kérdezi, tudod.
- Kicsit. – zihálja Tommy, öklét pedig összeszorítja és ellazítja, Adam ujjainak és lökéseinek ütemében. Folyamatosan káromkodik magában az összeszorított fogain át.
- Baszki… Baszki…
És mert még mindig elég részeg volt, a dolgok pedig néhol még kicsit homályosak, nem is figyelt arra amit mond, nem figyelte ahogy a szitkok repkednek a szájából.
- Azt akarom, hogy bassz meg. Azt akarom, hogy bassz meg itt. Mmh…
Összeszorítja a lábujjait és egy újabb kétségbeesett nyögés hagyja el a száját.
- Mmh!
- Ez a terv, igen! – Nadrágja már letolva a térdére, és most azt kívánja bár lenne kéznél síkosító. Kénytelen lesz a spontaneitásra támaszkodni ebben az ügyben. Tenyerébe köp párszor és azzal próbálja síkosabbá tenni magukat. Nem éppen szexi, de most megteszi. Felemeli az egyik térdét a következő fokra, hogy kényelmesen tudja tartani magát amíg behatol.
- Oh, baszki! – mondja egy hangos nyögés kíséretében – Igen!
Tommy szeme hátrafordul és az alsó ajkába harap, hogy visszafojtsa a kiáltást, ami feltörni készült, mikor megérzi, hogy Adam farka már szinte teljes hosszában benne van.
Adam Tommy csípőjébe mélyeszti az ujjait, ahogy megérzi, hogy a fiú hátratolja a fenekét. Ez most nem volt olyan sima és egyszerű menet, mint máskor. Ez most olyan forró és iszonyú szűk, és ahogy húzza magához a fiút, Tommy a fogait csikorgatja.

- Bassza meg! – mondja Adam, miközben egyre ütemesebben mozgatja a csípőjét. Annyira szűk, az akadály már majdnem túl sok, de ettől érzi annyira jónak, hogy nem fogja sokáig bírni. Összeszorított szemekkel mozog Tommy-ban.
- Bassza meg, a segged…!
- Nem azt csinálod épp? – nyögött fel Tommy, közben pedig hátra nyúl és megfogja Adam combját, hogy még közelebb húzza. A testük nagyot csattan, ahogy találkozik, Tommy pedig felkiált az éles érzéstől. Baszki, ahogy Adam csípője nekicsapódik, a férfiassága eléri azt a bizonyos pontot, amitől annyira kurva jó, közben pedig ahogy mozognak, a saját merevedése a lépcső szőnyegéhez dörzsölődik, ez pedig már túl sok.

Közel az enyhülés, mikor Adam elő váladéka egy kicsit megkönnyíti a mozgását. Szorosan tartja Tommy derekát és vadul mozgatja a csípőjét abban az ütemben, ami éppen jólesik neki. Az alsóajkába harap. Annyira .
- Szent szar! Én csak… Akarom…! – most Tommy löki hátra keményen a fenekét, érzi ahogy Adam mélyen benne van és folyamatosan nekicsapódik a prosztatájának, és Tommy nem tud rendesen beszélni. Őszintén. Szavak, Tommy Joe Ratliff, tudod hogyan kell kimondani őket!
- Ki akarom verni. Mondd, hogy csináljam. El akarok menni.
Hátát Adam mellkasához nyomja és hátrafordítja a fejét, mintha csókra várna. Adam átöleli a mellkasát és szorosan szorítja magához. Tökéletes a pozíció. Még egy pont a lépcsőnek. Adam bólint és forrón Tommy fülébe suttog.
- Verd ki magadnak. Azt akarom, hogy elmenj. Érezni akarom.
Tommy nyögdécselve megfogta Adam egyik kezét és lehúzta a férfiasságához, hogy érezze, ahogy kényezteti magát. Gyorsan mozog a keze, miközben Adam is simogatja őt. Másik keze ökölbe szorul és egy nagy kiáltással éri el az öröm legmagasabb foka.
- Én… Én… Én…
Bármi is az amit Tommy mondani próbált, valami olyasmi lehet hogy „tönkre fogom tenni a lépcsőt” mert épp forrón elélvezett, miközben erősen zihált. Egyik kezével a falnak támaszkodik, Adam pedig gyengéden szorítja a férfiasságát.

- Ó a picsába! – Adam sem volt már messze. Még talán ötöt lökött és őt is eléri az a csodálatos érzés. Tommy fölé hajolva szorosan szorítja magához és a fülébe zihál.
- Oh Istenem igen! Istenem, baszki, igen, Tommy!
Tommy még mindig erősen Adam-hez préseli a fenekét - még mindig szörnyen érzékeny mindene - hogy meghosszabbítsa azt az érzést maguknak. Az érzést, amit épp kezd megszokni, amit épp elkezd igazán szeretni. Lágyan felnyög, ahogy elveszi a kezét a falról és hátrafelé átöleli Adam-et.
- Szent… Szent Jézus.
- Szent Jézus. – ismétli Adam és ez… ez… ó istenem, ez a legviccesebb dolog, és ő csak nevet és nevet és nevet ezen a pillanaton. Közben hátrébb helyezkedik és kihúzza magát a fiúból.
- Szent Jézus. Ó a picsába, szeretlek. Tommy Joe Ratliff, én csak… Szeretlek.

Adam nevetése Tommy-t is megnevetteti. Hogy enyhítsen magán a könyökére támaszkodik a lépcsőn. Még mindig zihált egy kicsit, hátranéz a válla felett Adam-re.
- Tudod, milyen érzés ezt hallani?
Most már kezdi érezni, ahogy a lépcső szélei fájdalmasan belevág a csípőjébe, a bordáiba és a karjába. A nadrágja már lecsúszott a lábáról, de az alsónadrágja még a bokáján volt. Adam megnyugtatóan és kedvesen kérdez vissza.
- Milyen érzés?
- Mint… - Tommy-nak egy pillanatra el kell gondolkodnia, hogy megtalálja a megfelelő szavakat. Az agya még mindig homályos egy kicsit az alkoholtól és az élvezettől, amit átéltek.
- Az érzés, amit kivált belőlem… iszonyú jó. Olyan módon jó, amiről nem is gondoltam, hogy lehet ilyen jót érezni.
Tommy összeszedte magát és szembe fordult Adam-el, a lépcsőre ülve. És upsz, igen, sikerült összekennie magát a saját termésével. Majd később összetakarít.
- Mert én tényleg… Én tényleg nagyon szeretlek.

***

Másnap reggel Adam készült, hogy feltakarítsa a foltot, amit a lépcsőn hagytak, mert azt nagyon nem akart, hogy a takarító szolgálat csinálja. Most viszont melegítő alsóban és őrült kócos hajjal ül a lépcsőn és rémült arckifejezéssel mered a telefonjára. Tommy még az ágyban aludt, de talán most fel kéne ébresztenie.

Egy video, sötét és szemcsés, de róluk készült. Kint az esküvői parti előcsarnokában.
- Francba!
Most tényleg teljesen, totálisan tönkretették Sadie esküvőjét.
- Ó Istenem! – kiáltott fel Adam a lépcsőn ülve. – Ez a neve! Sadie! 

6 megjegyzés:

 1. Nekem tetszett a sztori, élvezetes olvasmány volt, pedig én ezt a párosítást nem ismertem. De tetszett, a hangulata magával ragadott :)

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Örülök, hogy tetszett. Tommy nagyon sokáig volt Adam basszerosa, aztán meg vezető gitárosa. Volt ez a bizonyas AMA díjátadó, ahol Adam megcsókolta őt élő adásban, de csak a show része volt, és volt nagy felháborodás, meg kiakadás, és cenzúrázás. És akkor Tommy nyilatkozott, hogy mennyire gusztustalan ez az egész, mert anno Britney és Madonna csókja senkit nem zavart, de ezt obszcénnek minősítik és azt mondják rossz hatással van a gyerekekre. Ez nagyon feldühíti őt. Pont akkor lett volna kiadva Adam első nagylemeze, pár napra rá, de a kiadó ezért visszatartotta. Félő volt, hogy a karrierjébe kerülhet ez a botrány. De a rajongók ezt szerencsére nem hagyták. :) Aztán annyira elhíresült a dolog, és a rajongók annyira imádták hogy beépítették a Glam Nation turnéjuk show elemei közé is a csókot. Ja és amúgy Tommy hetero. :D Adam-nek volt egy ilyen poénja is egyszer, hogy "A világ két legszebb fiúja Tommy Joe és Bill Kaulitz, kibaszott nagy pechemre mindketten heterok." :D

   Törlés
  2. Jaa, így már rémlik valami, mintha olvastam volna ezt a csók dolgot, csak a szereplőket nem jegyeztem meg. Vagyis Adam az stimmelt, de hogy kivel, mikor, hol, az nem :) Köszi az infót. Tényleg cuki ez a Tommy Joe amúgy. Bill heteroszexualitásáról nem vagyok ám meggyőződve :P Nyilván azt nyilatkozza, meg a klipekben is többnyire nőkkel szerepel, de néha vannak kétségeim...na jó, nem néha...általában :D

   Törlés
  3. De jó, hogy ezt mondod! Hát én ugyan így érzek. Sokan meg majdnem megköveztek, mikor ilyeneket mondtam/mondok. :D Pedig neked ő nagyon "gyanús". Nekem ugyebár, nyilván nincs semmi bajom a melegekkel, nagyon sok meleg barátom van, a színházi körökben elég sokan vannak. Mára már eléggé kifinomult a radarom és nála nagyon kételkedem abban, hogy nem csak takargatni akarja magát. Mégiscsak a lányokból élnek. Nem most látnánk először olyat, hogy valaki a rajongók megtartása miatt nem vállalja fel. De az is lehet, hogy egész más van a háttérben... De az nem hagy nyugodni, hogy tutira valami van :D Az viszont elismerésre méltó, hogy így meg tudják védeni a magánéletüket, hogy semmi fotó, hír vagy bármi. Elképesztő, pedig olyan kíváncsi lennék. :D

   Törlés
 2. Oistenem!! Nekem is nagyon tetszett! Véééégre végre Glitter baby is megérkezett. Már nagyon hiányoltam. :D Tényleg van valami elragadó a hangulatában. A neves játék meg nagyon jó, a lezáras frappáns. :D nagyon bírtam. A képeket meg külön imádom!! Na de most már egy kis Billt is ;) pusz

  VálaszTörlés
 3. Meghoztam Billt is az előbb. :D Glittery már nekem is hiányzott, ezért is hoztam egy ilyen novellát. Lesz még pár biztosan, meeeeg természetesen az én sztorimban is fontos lesz ;) ne aggódj :)))) Ja és van még jó pár szuper és pikáns fan art a birtokomban ;)

  VálaszTörlés

Üzemeltető: Blogger.