Friss. Kukkants be! :)

Sziasztok!


Már csak néhány bekezdés van vissza a Sell your Soul következő fejezetéből, de nem nagyon volt időm leülni elé ma. Most pedig már eléggé fáradt vagyok. Holnap ígérem nekiülök. Kárpótlásként viszont van valami a tarsolyomban. Mikor még dolgoztam, akkor melóhelyen üres szüneteimben írogattam ezt azt és úgy gondoltam, hogy fel kéne dobnom valahová a nem Adam-el kapcsolatos írásokat is. Először azt gondoltam, hogy valakit megkérek, hogy ossza meg az oldalán, ami épp oda illik, de annyira eltérő dolgokat kezdtem el firkálni, hogy 100 különböző oldalt is megkereshettem volna vele. Végül úgy döntöttem csinálok egy független blogot, ahol aztán lesz, saját teljesen natúr és "normális" novella, kisregény, illetve lesznek ott még sok-sok különféle saját agyszüleményem kreálta fanfiction. Ha mindez nem lenne elég, van az a csodás Tokio Hotel Fiction oldal, ahol valami elképesztő történetek vannak, és szeretném ha némelyik magyarul is fellelhető lenne, ezért hát azt is felteszem majd, de azokban nincs Adam, így ide nem jöhetnek. 
Szóval elkészültem blogom testvérével is. :) Az első írást pedig nemrég meg is osztottam. Egy TWC és ráadásul saját. Bábjaim pedig kik mások lennének mint a Kaulitz ikrek. :) 
Akit érdekel az ilyen jellegű írás is, az látogassa meg. Oda is hasonló rendszerességgel tervezek frissítéseket hozni. :)

>>> My Secret World <<<Jó olvasgatást, és hamarosan Adam is újra kalandozik, ígérem! :)
Puszi&Pacsi 


Nincsenek megjegyzések:

Üzemeltető: Blogger.