WTTS - 8. Revans

Sziasztok! 
Ígértem és be is tartom, íme az új Welcome to the Show rész. Kicsit rövidebb, mint az előzőek, de az utolsó mondat után úgy döntöttem nem akarok belefogni egy "másnap reggel" jelenetbe. Így érzem kerek egésznek. :) 
Már majdnem kész van a Sell your Soul is és imádni fogjátok a következő fejezetet. Én legalábbis imádtam. :) Sietek vele. 
Addig is jó olvasást ehhez, remélem tetszeni fog. 
Köszönöm, hogy itt vagytok, a visszajelzéseket és mindent! 
Cserébe igyekszem a maximumon, vagy egy kicsit néha fölötte is teljesíteni. 
Nekem ezért megéri! :) 
Puszi&Pacsi

 A két férfi szinte kiugrott az autóból mikor Mike lakása elé értek. Adam vezetett, így előzetesen már út közben kigombolódott a nadrágja. Mike nem hagyta, hogy csillapodjon a vágyuk. A fiú félt egy kicsit, hogy nem fognak épségben megérkezni. Többször is felnyögött és önkéntelenül hátravetette a fejét az ülésnek.
 Mikor megint egymás mellé értek, nem tudták megvárni, míg beérnek a lakásba, mindketten szorosan simultak a másikhoz és szenvedélyesen csókolták egymást. Máskor talán érdekelte volna őket az a néhány megbotránkozó tekintet, amit kaptak a járókelőktől, de nem most. Nem ebben a pillanatban.

 Nagy nehezen, maguk sem tudják, hogyan, de sikerült elérniük az ajtóig. Csak hanyagul csapták be maguk után. Adam most megszakította a simogatásokat és az ajtónak lökte Mike-ot. Egy pillanat múlva már ő is utána esett és szorosan az ajtóhoz nyomta szeretőjét. Ajkaival a nyakát támadta meg. Csókokkal és harapásokkal elhalmozva az érzékeny terültet.
Nem is sejtette mennyire érzékeny erre Mike. Ha lehet ilyet, akkor az idősebb még jobban begerjedt a férfi ajkaitól. Egy gyors mozdulattal a pólója alá nyúlt és levette róla a zavaró anyagot. Közel hajolt és megcsókolta a fiú mellkasát. Mellbimbójától a nyakáig végignyalta az izgalomtól már izzadt bőrét. Készült volna további támadásokkal, de Adam máshogy akarta.
- Én! – mondta elszántan egy kis keménységgel a hangjában. Mike egy pillanatra meglepődött, de hagyta magát. Elvégre ezek voltak a mai játékszabályok.

 Adam sietősen elkezdte kigombolni a férfi ingét, aztán egy mozdulattal levette róla és hátradobta.
Végigsimított az oldalán, majd a derekán és végül a fenekébe markolva rántotta közelebb magához az idősebbiket. Mindketten felnyögtek, ahogy férfiasságuk összeütközött. Érezték, hogy a másik már nagyon is készen áll arra, hogy újra egyé váljanak.
Adam szívét egy pillanatra összeszorította az érzés, hogy a férfi valóban mennyire vágyik rá. Éppen. Mindenek ellenére.
 Ellépett tőle és a nadrágjánál fogva elkezdte a hálószoba felé húzni. Mikor beértek Mike pedig elmélyülten ajkaival a nyakát, kezével pedig merev hímtagját kényeztette, félszemmel még látta, hogy a síkosító és az óvszeres doboz pontosan oda van dobva, ahol ők hagyták mikor itt járt. Ebből biztosan tudta, hogy Mike azóta nem volt senkivel. Erre nem mert volna mérget venni, ha valaki erre kéri mondjuk ma délután. Vagy akár 15 perccel korábban. Most mégis egy jóleső bizsergést érzett a hasában emiatt.
 Eltolta magától Mike-ot és az ágyra lökte. Kigombolta a nadrágját és egyetlen mozdulattal lerántotta róla.
- Istenem… Adam. – lehelte az idősebbik lehunyt szemekkel az ágyon fekve. Adam a lába közé térdelt és egy pillanat alatt birtokba vette kőkemény merevedését. Ezen a ponton Mike azt érezte, hogy nem kell neki sok, hamar a csúcson lesz. Adam viszont nem foglalkozott vele, milyen közel van Mike, mélyen a szájába vette és szaporán kényeztette partnerét. Mike elkönyvelte magában, hogy a fiú minden perccel egyre jobb ebben a szex nevű játékban. Nehezére esett elhinni, hogy az a srác, akit az első napon megpillantott és olyan zavarba hozott a kávézóban, most 5 perc alatt képes lenne elhozni neki a kielégülést.
 Mike egyre szaporábban vette a levegőt és hangosan nyögött. Szólni akart, hogy hagyja abba, de már olyan közel volt, hogy nem tudott megszólalni. Adam viszont nem lassított. Kezével és ajkaival is vadul dolgozott a férfin. Szívogatta és nyelvével ingerelte, hogy elérje célját. Mike lenyúlt, hogy megpróbálja eltolni szeretője fejét, de sikertelenül, mert Adam megfogta és mindkét kezét erősen az ágyhoz szorította.
- Adam… Kérlek… - próbálta kipréselni magából a nyögések között, de minden erőfeszítése sikertelen volt. Adam még mindig nem lassított. Akkor pedig már elkezdte érezni a bizsergető érzést a hasában és az ágyékában, amiből pontosan tudta, hogy innen már nincs visszaút. Elindult a beteljesülés útján és már bármit is tesz, végig fog menni rajta és elér a csúcsra.
- Bassza meg… Adam… - nyögte, ahogy forrón a fiatal férfi szájába élvezett. Elsöprő érzés volt, de nem így akarta. Nem csak ennyit akart ma a fiúból.

 Adam habozás nélkül minden cseppet lenyelt, amit Mike adott neki. Majd egy ördögi félmosollyal felállt és a másik lába közé lépett.
- Gyere. – mondta neki egy fokkal kedvesebb hangon, mint az eddigiek. Mike felült és Adam szemébe nézett. Próbálta kiolvasni belőle mit szeretne, de nem kellett sokáig gondolkodnia. Adam máris jelezte a szándékait. Kigombolta a saját nadrágját is, lehúzta, kilépett belőle, majd arrébb rúgta. Mike gondolkodás nélkül markolt a fenekébe és húzta közelebb magához. Lassan és óvatosan hajolt a forró testrész felé. Lehunyta a szemeit és egészen a tövétől a csúcsáig végigcsókolta. Párszor végighúzta rajta a nyelvét, amitől Adam torkából elfojtott nyögdécselést hallott. Mikor végül a szájába vette játékszerét, a fiatal fiú egy kéjes nyögés engedett el és Mike hajába markolt. Az idősebbik farka ettől újra éledezni kezdett.
Teljes odaadással dolgozott partnerén, aki egyre keményebb lett. Közelebb és közelebb sodródott az élvezet legforróbb pillanatához. Mike álla alá nyúlt és megszakította a cselekvését. Nem akarta, hogy túl hamar véget érjen az, amit annyira várt már.
 Mike pontosan tudta, mit kell tennie, és gyorsan feljebb kúszott az ágyon. Adam azonban nem ment utána, csak állt az ágy végében és nézte őt. Arcán aggodalom és bizonytalanság tükröződött.
- Mi a baj édes?
- Én… nem tudom, most mit tegyek. – sütötte le a szemeit a fiú. – Vagyis… Tudom, csak…
- Shh. Gyere, segítek. Megtanítom. – mondta a lehető legmegnyugtatóbb hangon. Őszintén segíteni akart neki. Több oka is volt erre. Jóvá akarta tenni, amit művelt, meg akarta tanítani a fiút, hogyan legyen ő a dominánsabb és mindennél jobban érezni akarta őt. Tudta mi vár rá, tudta azt is, hogy fájni fog neki, hisz már nagyon régen volt ő az alárendelt, és Adam sem szűkölködött adottságokban, de mégis, nagyon akarta. Adam felmászott az ágyra és Mike fölé tornyosult. Finoman megcsókolta, közben pedig összedörzsölte a férfiasságukat. Ettől mindketten egyre szaporábban vették a levegőt.
- Megengeded, hogy megmondjam, hogyan csináld?
- Igen. Sőt kérlek is erre. – mondta Adam könyörgő szemekkel.
- Nálam három pontból áll össze az egész. Ah… - kezdte elmagyarázni Mike, közben Adam továbbra is ritmusosan mozgatta a csípőjét és csókolta a nyakát. – Először… először a számat szoktam használni… Azzal kezdem a… ah… a felkészítést.
Adam nem várt egy pillanatot sem, egyből lejjebb helyezkedett és egy kicsit megemelte Mike csípőjét és lábait. Nyelvével és ajkaival szenvedélyesen kényeztette a férfi egyik legérzékenyebb pontját. Miután úgy érezte, hogy újra meg tud szólalni folytatta a tanítást.
- Most… most használd ezt. – ezzel odalökte a síkosítót – folytasd… az ujjaiddal. – lihegte.
Adam pedig egyből tette, amit mondott. Nyomott egy keveset a kezére és először csak az egyik ujját emelte a férfi bejáratához. Egy pillanatra megállt és vett egy mély levegőt. Óvatosan becsúsztatta az ujját Mike-ba, aki ettől egy kicsit megfeszült és nyöszörgött, de nem ellenkezett egy pillanatig sem. Adam óvatosan kezdte mozgatni benne az ujját és figyelte a férfi reakcióit. Nem akart neki fájdalmat okozni. Mike is nagyon óvatos és figyelmes volt vele.
- Jól csinálom?
Mike egy hangos nyögéssel válaszolt, ami Adam-nek pont elég biztatás volt, hogy folytassa és még egy ujját használja. Adam azt érezte, hogy eléggé tehetetlen ebben a pillanatban, ezért miközben partnerét tágította, előre hajolt, másik kezével és szájával pedig az erekcióját kezdte tovább izgatni. Mike az érzéstől hátra vetette a fejét a párnába, a szemei pedig szinte hátrafordultak.
- Baszki Adam! Kurva jól csinálod… - zihálta hangosan.
Adam folytatta ugyan úgy, mint eddig, de most már három ujját használta. Egy kicsit tanácstalan volt, hogy meddig kell ezt csinálnia, és honnan fogja tudni, ha Mike már készen áll, de a férfi megmentette.
- Akarlak. Adam, érezni akarlak.
- Készen állsz?
- Leszarom… Kérlek… Gyere! – mondta a vágytól már fátyolos hangon.
Adam pedig nem akarta megváratni. Kihúzta az ujjait, ami egy újabb nyögést váltott ki a férfiból, majd alaposan bekente a férfiasságát is. Nem maradt más hátra. Közelebb helyezkedett és óvatosan Mike nyílásához nyomta merevedését. Nagyon lassan tolta előre a csípőjét. Nem tudta mire számítson, ezért teljesen váratlanul, villámcsapásként érte az a hihetetlen érzés, ami hatalmába kerítette. Lehetetlenül szűk és forró volt. Egy pillanatig levegőt is elfelejtett venni az érzéstől, amit Mike okozott neki azáltal, hogy befogadta őt. Arra eszmélt fel, hogy Mike fájdalmasan felszisszent és az alattuk lévő takaróba markol.
- Úristen! Rosszul csinálom? – kérdezte rémülten és megdermedt a mozdulatban.
- Nem! Nem! Dehogy! – szűrte az összeszorított fogain keresztül – Ne hagyd abba.
- Rendben.
Lassan nyomult egyre mélyebbre, míg végül teljesen eltűnt Mike-ban és szinte eggyé váltak. Elképzelni sem tudta, hogy ez ennyire csodálatos. Teljes extázisban volt az érzéstől. Nem gondolva Mike fájdalmára egyből mozgatni kezdte a csípőjét. Mike hangosan felnyögött minden alkalommal mikor partnere előre lendült, Adam pedig csak halkan nyögdécselt és teljesen átadta magát a kéjnek. Elképesztette az teljességgel hihetetlen érzés. Azt érezte, hogy többet és többet akar. Gyorsított a tempón és elkezdte erősebben lökni a csípőjét.
- Áh…
Adam egyből magához tért a kiáltástól és minden erejére szüksége volt végül, hogy visszafogja magát egy kicsit.
- Ne hagyd abba! Adam… ah…
- De nem akarom, hogy fájjon.
- Kibaszott jó vagy! – mondta még mindig az ágyneműt markolva – Keményebben… Kérlek.
Adam ezektől a szavaktól teljesen elvesztette a fejét és hagyta, hogy az érzékei vezéreljék. Fokozatosan gyorsított a tempón. Pillanatról pillanatra egyre közelebb járt a végéhez. Azt pontosan tudta, hogy neki már csak másodpercei lehetnek hátra, de azt egyáltalán nem hogy Mike hol tart. Az sem segítette, hogy nemrég egyszer már elélvezett, ezért Adam úgy döntött, jobb ha rásegít, hogy őt is minél közelebb sodorja a szakadék széle felé. Egyik kezével Mike derekát szorította, másikkal pedig lüktető férfiasságához nyúlt. A fiú szerint Mike csodálatos látvány volt. A vágy, kéj és élvezet minden fajtája eluralkodott rajta és feltétel nélkül átadta magát neki. Azt csinált vele, amit csak akart. Ő el tudott élvezni úgy, hogy Mike egyetlen ujjal sem ért hozzá, de neki fogalma sem volt ezt mégis hogyan csinálta. Természetesen anatómiailag tudta a titkát, de azt nem, hogy hogyan tudná ezt elérni. Az érintései viszont a cél felé sodorták, mert Mike megemelte a csípőjét és rendszertelenül zihált. Adam pedig egy másodperc múlva már érezte is a forróságot tenyerében. Akkor pedig ő is felnyögött, mert Mike vészesen megfeszült körülötte. Eszét vesztve lökött még párat a csípőjén és őt is elsöpörte az az érzés, amit legszívesebben élete végéig érezne szüntelenül.
 Mire magához tért és végre a légzése is visszatért, Mike már édesen mosolygott fel rá. Egy mozdulattal véget vetett a legcsodálatosabb kapcsolatnak, ami összekötötte őket ezekben a percekben és a férfi mellé hanyatlott.
Percekig csak feküdtek egymás mellett és várták, hogy légzésük lenyugodjon.
- Köszönöm. – törte meg a csendet Adam. Mike csak felnevetett és a fiú felé nézett.
- Mégis mit? Csodálatos voltál. Nincs szükséged tanárra Adam. – mondta teljesen őszintén.
- Azt, hogy ezt megtapasztalhattam, mielőtt örökre búcsút veszünk egymástól.
Adam hangja ugyan olyan ridegre váltott, mint a parkolóban mikor találkoztak. Felült és körbenézett, a ruhái után kutatva. Mike-nak kellett egy pillanat, míg felfogta, mit hallott.
- Tessék? – kérdezte szinte suttogva.
- Elköltözöm. Hollywoodba megyek néhány nap múlva.
- És? – kérdezte teljes sokkban attól amilyen helyzet kialakult egy pillanat leforgása alatt.
- És új életet kezdek egy új és távoli helyen. Nem akarok már itt lenni. Ez csak egy átmeneti állomás volt az életemben, csak úgy, mint én a te életedben.
- Tudhattam volna, hogy ez az egész nem lehet valódi… - mondta elhalt hangon és ő is felült. – Miről beszélsz baby?
- Kértelek, hogy ne hívj így. – a hangja most már nem dühös, inkább elkeseredett volt. Lassan összeszedte a ruháit és felvette őket. Mike pedig csak megütközve nézte. Akkor kapott észbe mikor Adam az ajtó felé vette az irányt. Gyorsan ő is felkapta az alsónadrágját és Adam után ment.
- Adam! Mégis hová mész? – kérdezte kétségbeesetten.
- Haza. Holnap még dolgozom, de aztán már csak csomagolok. Sok dolgom lesz. A családom is átjön.
- Hogy a picsába tudod ezt így mondani nekem?
- Hogy mondjam Mike? Mit akarsz tőlem? – fordult felé és tárta szét a karjait. – Meg akarsz dugni? Már megkaptál. Azt akarod, hogy én dugjalak meg? Azt is megkaptad. Mi a frászt akarsz még tőlem?
- Ennyire nem voltam egyértelmű ma? Téged akarlak Adam. – mondta határozottan.
- Azt nem is kérdezed meg, hogy én is ezt akarom-e? Ennyire nem érdekel, hogy mit érzek?
- Tíz perce basztál meg! Feltételeztem, hogy közösek a szándékaink! – emelte fel a hangját.
- Miért neked komolyak voltak a szándékaid azon a napon mikor megbasztál? – kiabálta vissza ugyan olyan hangerőn a fiú is.
- Itt vagyok. Vissza jöttem! Ez semmit sem bizonyít neked?
- Azon kívül, hogy a tökéletes Mike-nak az átlagosnál kényelmesebb volt a seggem, semmit! – kiabálta, most már teljesen kikelve magából.
- Jézusom… Hová tűnt az a fiú akit megismertem abban a kávézóban? – kérdezte halkan, teljesen megrökönyödve.
- Az elmúlt évek alatt agyon kínozták, te pedig megadtad neki a kegyelemdöfést és megölted akkor, amikor hagytad, hogy az ajtód előtt sírjon.
Mike-nak könnyek gyűltek a szemébe. Nem akarta elhinni, hogy ezt ő tette. Hogy mindez az ő hibája.
- A szívem szakadt meg akkor.
- Képzeld az enyém is.
- Be akartalak engedni. Ott ültem az ajtó túloldalán és…
- Mégis hagytad, hogy sírva könyörögjek neked, aztán megalázva és érzelmi roncsként visszaüljek a kurva autómba és elhajtsak! – szemei szikrát szórtak és komolyan nagyon dühösnek tűnt. Mike alig akarta elhinni, hogy Adam áll előtte és nem az eltitkolt, nála jóval markánsabb ikertestvére. Teljesen kétségbe volt esve a szavaitól. Legszívesebben visszaforgatta volna az időt, hogy kinyissa azt az ajtót. Most viszont a jelenben ragadt, ahol az az ajtó zárva maradt és ő talán már hiába tárja szélesre, Adam már nincs mögötte. Már egyáltalán nem akar bemenni azon az ajtón.
- Adam… Kérlek bocsáss meg. – mondta lehajtott fejjel. Teljesen őszintén beszélt. Minden szavát komolyan gondolta, és csak remélni tudta, hogy nem talál üres fülekre. – Megbántam, amit tettem. Őszintén bánom. Bárcsak megváltoztathatnám a múltat, de nem tehetem. Csak annyit tehetek, hogy a bocsánatodat kérem. Adj nekem még egy esélyt.
- Te adtál nekem? Mikor először találkoztunk már eldöntötted, hogy nem kellek, csak egy esti kaland kiszemeltje lettem. Adtál akkor esélyt arra, hogy megismerj és utána dönts? Egy faszt! Ezek után nem is értem, hogyan kérheted ezt tőlem. – rázta meg a fejét. Kézbe vette az összes dolgát, amit magával hozott és a bejárati ajtó felé indult.
- Adam! – kiáltott utána – Kérlek!
A könny, ami eddig a szemeiben csillogott, most végigfutott arcán. Adam viszont ezt már nem láthatta. Nem láthatta, mennyire komolyan beszél, hogy mennyire megbánta és mennyire bántja, hogy ezt tette vele.
- Remélem, egyszer majd adsz esélyt egy magamfajtának, és nem csak akkor, mikor rájöttél mit veszítettél el. Őszintén kívánom, hogy így legyen. – ezzel pedig kilépett az ajtón és eltűnt a sötét lépcsőházban.


 Mike lesújtva és összetörve állt a nappalija közepén. Nem zokogott. Még ahhoz sem volt eléggé magánál. Csak állt az ajtót nézte, aminek sötétjében Adam eltűnt és közben szüntelenül folytak le könnyei az arcán. Az, hogy elvesztett valakit, aki igazán még csak nem is volt az övé soha - hisz mikor Adam feltétel nélkül neki adta magát, ő messzire hajította, -még csak egy dolog volt. Gyűlölte magát érte, de már nem tudta vissza csinálni. Most viszont látta, hogy mit is tett ezzel a fiúval. Teljesen összetörte, megalázta és megsemmisítette azt az énjét, amitől annyira különleges volt. Amit annyira megszeretett benne. Már nem volt félénk egy cseppet sem. Nem volt naiv sem. Helyette úgy nézett ki, mint aki már elég fájdalmat élt át életében ahhoz, hogy az agya egyszerűen kikapcsolja az érzékelést, ezzel védve saját magát. Az ő tette volt az utolsó csepp a pohárban. Ő tette ilyen érzéketlenné és hideggé. Ezzel kell majd elszámolnia és fogalma sem volt, hogy miképp lesz képes erre. Hogy képes lesz-e egyáltalán valaha is elszámolni a tettei következményével. 2 megjegyzés:

  1. Először is...wow, de rohadt jól írsz szexjelenetet *.* elismerésem!!!!!! Másodszor meg, ők is isteniek voltak, kár hogy aztán összebalhéztak és ilyen szomorú befejezése lett az epizódnak. Szomorú, de így tökéletes. Nagyon várom az új fejezetet!!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszönöm szépen!!! Nagyon kedves vagy! Te sem panaszkodhatsz azért, nagyon jól írsz te is ilyesmiket! :) Igyekszem a folytatással remélem még ma vagy holnap elkészül. A fejemben már megvan sok minden, csak meg is kell fogalmaznom valahogy. :) Sietek. :)

      Törlés

Üzemeltető: Blogger.