Az első alkalom

Hello!
Íme egy általam szintén nagyon kedvelt novella. Romantikus mégis részletes. Kedves történet, remélem nektek is tetszeni fog. 
Puszi&Pacsi :)
Az első alkalomEredeti szerző: unshackled
Korhatár: +18
Kategória: Slash
Szereplők: Adam Lambert, Bill Kaulitz
Műfaj: Romantikus, PWP/Lemon
Fő párosítás: Bill/Adam
Mellék párosítás: Nincs
Figyelmeztetések: Felnőtt tartalom
Részek: Novella 2 partban  TeljesPart 1


  Adam az italát kevergetve kémlelt körbe. Komolyan? Hol a francban volt az a szépfiú ma este? Általában, mikor a St. Felix-be jött, mindig körbevették őt, az ágyékát fogdosták, odacsúsztatták neki a telefonszámaikat, vagy a nyakát csókolgatták. De ma este semmi. Adam magányosan érezte magát. De ez egy olyan semmiség volt, amit az ital azért el tudott nyomni.
   Adam épp kikérte a következő whiskey-kóláját, közben pedig átnézett a válla fölött, hogy lássa, kik vannak a hátsó asztaloknál; talán ott rejtőzik mindenki. Kiszúrt egy sötét alakot az egyik asztalnál. Egyik kezével az italát kevergette, másikkal pedig végigszántotta hosszú sörényszerű frizuráját. Adam vissza fordult, hogy elvegye az italt, közben pedig bólintott a csaposnak. Vajon jól látja, és az idegen tényleg úgy néz ki, mint Bill Kaulitz a Tokio Hotelből? Második pillantásra már látta, hogy nem csak téveszme. Ott hátul az egyetlen Bill Kaultiz ült, Adam imádott sztárja.
- Szent szar! – Adam csak mosolyogni tudott. Nem tudta elhinni, amit lát, pedig ott volt előtte. Nos, Adam nem fog habozni. Beszélni akart vele, de nem akarta, hogy lássa mennyire izgatott. Hűvösnek akart mutatkozni.
Adam megfogta a poharát és a club hátsó felében lévő asztalhoz sétált, ahol Bill ült.
- Foglalt ez a hely?
Amint a férfi felnézett, látta, hogy valóban Bill Kaulitz néz vissza rá. Kívül nyugodt maradt, de belül visítozott, mint egy rajongó tini lány.
   Bill elvigyorodott és megrázta a fejét. Istenem Adam mennyire imádta ezt a hajat. Legszívesebben beletúrt volt… és talán bele is markolna, hogy megránthassa egy kicsit.
Kihúzta az üres széket és leült.
- Engedd meg, hogy bemutatkozzam. Az én nevem…
- Adam Lambert – mondta Bill, és hangjából csak úgy csöpögött a német akcentus, amit Adam mérhetetlenül szexinek talált. – Tudom, hogy ki vagy.
Adam elmosolyodott, felemelte a poharát és egy húzással kiürítette. Billre pillantott, akinek szintén üres volt a pohara. Felemelte a sajátját és meglengette. – Meghívhatlak egy italra?
Bill a poharára pillantott. – Öm… gondolom. Egy…
- Weed and Lemonade. Tudom – kacsintott Adam, majd vissza sétált a bárpulthoz. Tudta, hogy ez Bill kedvenc itala.
   Adam majdnem elájult a bárpulthoz vezető úton. Nem tudta elhinni, hogy ilyen szerencséje van. Itt találkozik Bill Kaulitzal a kedvenc Hollywoodi szórakozóhelyén és italt visz neki. Amíg vissza vitte a poharakat az asztalhoz azon agyalt, hogy beszélgetnie kell vele. Meg kell nyújtania ezt a találkozót.
- Parancsolj – adta át remegő kézzel Bill friss italát, remélve, hogy a másik ezt nem vette észre.
- Köszönöm – kortyolt bele Bill a frissítőbe, aztán grimaszolt egy kicsit, Adam pedig csak vigyorgott ezen. Kérte a csapost, hogy tegyen egy kis extra vodkát az italba.
  Adam bátran húzta a székét egy kicsit közelebb Billhez, de ő ezzel egy időben szintén arrébb húzódott több helyet hagyva maguk közt. Csak mosolyogni tudott a fiatalabb férfi feszültségén.
- Szóval hol van a bátyád?
Bill belekortyolt a poharába majd vissza tette az asztalra.
- Ő, öm… - megnyalta az ajkát és folytatta. - Otthon van. Vagyis öm… Vagyis már itthon… LA-ben.
Adam bólintott. A nagy védelmező ikertestvére nem volt itt, hogy az útjában álljon és lehetetlenné tegye a tervét, miszerint ma haza viszi magával Billt.
Ez jó volt.
Adam belekortyolt a poharába, aztán folytatta a társalgást.
- Mesélj Bill, mit csinálsz itt teljesen egyedül?
Bill vállat volt és a padlóra szegezte a tekintetét.
- Nekem csak szükségem volt arra, hogy valahol meghúzzam magam egy darabig. El kellett jönnöm, hogy öm… kiszellőztessem a fejem.
Adam csak bólintott. – Megértem. Nekem is néha szükségem van erre. Tudod én…
- Adam, nem akarok goromba lenni, de mit akarsz? – vágott a szavába.
Az énekes felnézett a fiatal férfira, aki remegett a székben miközben a poharát szorongatta. Adam tudott az őrült rajongókról Németországban, akik megtámadták az ikreket, aztán később még az édesanyjukat is. Tudta, hogy Bill mennyire meg van itt ijedve.
De Adam nem hagyja, hogy a félelem az útjukba álljon, mert ha ő akar valamit, akkor azt meg is szerzi magának.
Ma este pedig… Adam Billt akarja.
- Mi a baj, Bill? – suttogta, miközben közelebb csúszott a fiatalabb férfihoz. – Zavarban vagy? Vagy megijedtél?
Nézte Bill nyakát, ahogy nyelt egy nagyot. Még mindig az italát szorongatta és megnyalta az ajkait. – Nem igazán. Hát… Talán egy kicsit megijedtem.
Bill összerezzent mikor megérezte Adam kezét a térdén. – Ne félj, szépségem – suttogta a fülébe. – Semmit sem tennék ezen a világon, amivel fájdalmat okoznék egy ilyen gyönyörű teremtésnek.
Bill lehunyta a szemét és belekortyolt a poharába. Mikor visszatette az asztalra és zihálva Adam felé fordította a fejét, meglepődött, hogy csak pár centi választotta el őket.
- A… Adam. Nem…
- Kérlek, Bill – suttogta, és megemelte Bill állát egyik ujjával. – Még sosem akartam semmit ennyire egész életemben. Csak hadd vigyelek haza magammal – végig húzta az ujját Bill állán, majd az alsó ajkán. – Úgy bánok majd veled, mint egy királlyal.
Bill finoman hozzáért Adam ujjához a nyelve hegyével, és ettől a férfi egész testét átjárta az élvezet. Még mindig túl távolinak érezte magát, többet akart, így megint közelebb csúszott Bill testéhez.
- Vonzódsz hozzám, ugye Bill?
A fiú szeme megrebbent és lassan lehunyta, ahogy még mindig az ajkain érezte Adam ujját. Az idősebb énekes már nem bírta visszafogni magát és durván végigsimított az ajkain, majd puha arcán.
- Hm baby? Már akarsz egy ideje, huh?
-Adam… - nyöszörögte Bill és hátra dőlt, Adam pedig még közelebb húzódott hozzá. Egyik kezével átkarolta a széke mögött, másikkal pedig finoman simított egyre feljebb Bill combján.
- Annyira szexi vagy baby. Soha, egy pillanatra sem tudtam levenni rólad a szemem. Olyan kurva szexi vagy. Ez a vadító haj, ezek a szemek…
Adam egyre feljebb csúsztatta a kezét Bill combján. – És ez… - markolt rá gyengéden a dudorra a fiú nadrágján. – Ez a legjobb.
Bill lehunyt szemekkel hátrahajtotta  fejét a falnak. Szája hangtalanul mozgott Adam érintésétől. Az idősebb férfi elvigyorodott és anélkül, hogy elvette volna a kezét közelebb hajolt és egyenesen az ajkaihoz suttogta; - Mit mondasz baby? Hazavihetlek magammal?
Bill hirtelen előre billentette a fejét, Adam szíve pedig kihagyott egy ütemet, mert a szemei sötétek és fenyegetőek voltak. Bill lenyúlt, megragadta Adam csuklóját és eltolta az ágyékától.
- Autó. Most.


Part 2


   Adam hátradöntötte a fejét és felsóhajtott a gyönyörtől. Ujjai összeborzolták a férfi kusza fekete haját, mikor beletúrt. A fiatalabb letérdelt előtte és zamatos ajkai közé csúsztatta Adam lüktető férfiasságát. Ez volt az első találkozásuk, és egyből ezt csinálják.
   Persze Adam nem panaszkodott. Az első pillanattól ezt akarta, ahogy meglátta Bill Kaulitzot. Azonban azon nagyon meglepődött, hogy Bill is akarta ezt. Hallotta, hogy azt mondta, a lányok tetszenek neki, bár a lelke mélyén tudta, hogy ez hülyeség. Adam felismerte, ha valaki meleg. És most is igaza volt.

   Gyorsan elköszöntek a St. Felixtől, Bill pedig egyből bemászott Adam Mustangjának az anyósülésére. Alaposan megnehezítette a vezetést, mert Bill tenyere Adam ágyékát masszírozta, közben pedig ajkaival a nyakát kényeztette, harapdálta és nyalogatta. Az idősebb nem volt benne biztos, hogy el fognak érni az otthonáig.
   A lépcsőn felfelé menet Bill erőszakosan próbálta lerángatni Adam nadrágját, a férfi próbálta lenyugtatni, de Bill mintha nem is hallaná, amit mond. A hálószobába érve a Tokio Hotel énekese megszabadította Adamet a többi ruhájától is, majd mikor minden darab a földön landolt, Adam elé térdelt, hogy szája birtokba vehesse az énekes merev férfiasságát.
  Adam Bill fejébe kapaszkodva nézett le rá. Nézte, ahogy a fiatalabb férfi ritmusosan dolgozik rajta és feje előre-hátra mozog. Felszisszent az érzéstől mikor megérezte a farkán Bill nyelvpiercingjét. A fiatalabbik elszántan dolgozott, nyelvével körzött farkának csúcsán, majd mélyen a szájába csúsztatta és erőteljesen dolgozott rajta tovább. Adam felnyögött ahogy megérezte az ismerős égető érzést az alhasában.
- Baszki. Mindjárt elmegyek… - zihálta. – Talán akarod, hogy…
Bill hátrahúzta a fejét és kicsúsztatta Adam farkát a szájából. A férfi megragadta lüktető erekcióját és elkezdte erősen masszírozni. Légzése egyre rendszertelenebb lett.
- Ó istenem… igen… - Adam felnyögött, ahogy elért a csúcsra. Kinyitotta szemét és látta, ahogy Bill kinyitja a száját és nyelvével elkapja munkája gyümölcsét. Néhány csepp az arcát érte, és az álláról csöpögött le.
   Adam megborzongott a szexi látványtól. Elengedte a farkát és Bill ajkaihoz emelte a kezét, hogy megtörölje. Betolta a hüvelykujját a fiú szájába, aki készségesen szopogatni kezdte.
- Annyira csodálatos ez - mondta Adam –, ahogy befogadtál. Gyönyörű vagy. 
Letérdelt és a piszkos ing után nyúlt, amit a földre hajítottak. Ahogy óvatosan tisztogatta őt, hallotta Bill suttogását;
- Többet akarok.
Adam eldobta az inget és két tenyere közé fogta Bill arcát. Lassan közel hajolt, és gyengéden szájon csókolta.
- Mit szeretnél? – kérdezte. A fiú pedig lehajtotta fejét és szégyenlős pír kúszott fel a hosszú sápadt nyakától egészen az orcáiig. Adam egyik ujjával Bill álla alá nyúlt és felemelte a fejét, hogy a szemébe nézhessen. – Mondd meg mit szeretnél, szépfiú? Mire van szükséged?
Bill felsóhajtott. – Magamban akarlak érezni.
Adam elmosolyodott és érezte, ahogy a farka újra életre kel és keményedni kezd.
- Azt akarod, hogy megbasszalak? – Bill lehunyta a szemét és magában nyöszörgött.
- Oh Gott…
A fiú hangjától Adam reszketni kezdett. Finom csókot lehelt Bill alsó ajkára.
- Azt szeretném, hogy feküdj le és helyezd magad kényelembe. Azonnal jövök.
Kiment a fürdőszobába és gyorsan összeszedte, amire szüksége lesz. Hallotta, ahogy a fiatalabb férfi a hatalmas ágyra mászik. Távozása előtt Adam megfordult és egy csókot dobott a tükörbe, ezzel gratulálva magának.
 Visszajött a hálóba és meglátta a fiatal rockert ahogy a hátán fekszik és egyik kezével már merev férfiasságát szorongatja.
- Bassza meg… - suttogta Adam, miközben átvágott a szobán és megállt az ágy előtt. Bill félig nyitott szemekkel nézett fel rá. Adam letette az ágyra a síkosítót és az óvszert, aztán Bill lába közé térdelt. A fiatalabb férfi szemei elkerekedtek, ahogy Adam fölé tornyosult. Eluralkodott rajta a remegés. Adamben aggodalom lett úrrá és lassan Bill testéhez simult, és közben finoman végigsimította a férfiasságát.
- Mi a baj, baby?
Bill nagyot nyelt és elfordította a fejét.
- Én csak… Én soha öm… Én nem tudom mit…hogyan kell…
Adam végigsimította Bill arcát.
- Azt akarod mondani, hogy ez az első alkalom?
Bill elvörösödött, megnyalta az ajkát és lassan bólintott. – Igen.
Adam elmosolyodott és szeretetteljes csókot nyomott az ajkaira.
- Nyugodj meg. Hidd el baby, nem foglak bántani – simította végig Bill testét, ujjai elidőztek kacskaringós tetoválásán. – Gondoskodni fogok rólad.
Bill felnyögött, ahogy Adam a nyakához hajolt és finomat harapdálni és szívni kezdte a bőrét. A háta ívben megfeszült, mikor megérezte Adam nyelvét a mellbimbóival játszani, majd lejjebb csúszni a köldökéhez.
- Ah… Adam…
A férfi elmosolyodott Bill hasát csókolva.
- Ne menj el mielőtt benned nem vagyok. Azt akarom, hogy érezz – csókolta még mindig a kipirult bőrét és ajkaival lefelé indult a csípőjén.
- Annyira imádni való – suttogta, miközben megcsókolta a tetoválást. Bill felnyögött, az érzéstől, ahogy Adam nyelve körbe rajzolja a kis csillagot.
- Also gut.
Adam felemelte a fejét, hogy lássa Bill élvezettől eltorzult arcát.
- Mit jelent ez? – kérdezte suttogva.
Bill egy pillanatra kinyitotta a szemét, aztán ismét lehunyta. Adam lehajtotta a fejét és végignyalta a fiú merevedését.
- Annyira jó… ah…
Adam még párszor végignyalta a férfiasságát, majd kezét a hátsócombjára csúsztatta és finoman feltolta a lábait.
- Öleld magadhoz őket – parancsolta szelíden. Bill átkarolta combjait a térde alatt és magához szorította, ezzel felfedve fenekét Adam előtt. Megfeszült, amikor a nyílásán megérezte az idősebb férfi forró ajkait.
- Nyugi baby. Elő kell készítselek magamnak.
Bill szinte jajveszékelt mikor megérezte, hogy Adam nyelve becsusszan a szűk izmok közé.
- Fühlt sich gut an…
Adam megremegett a német szavak hallatán, amik Bill szájából záporoztak. Nem tudta, hogy mi a fenét jelenthet, de élvezettel hallgatott minden egyes szót. Egy pillanatra felemelte a fejét, kezét Bill arca felé emelte és mutatóujját az ajkai közé csúsztatta.
- Nyald meg baby. Felkészítelek, hogy jó érzés legyen.
Bill azonnal megragadta Adam csuklóját és munkához látott. Érzékien körbenyalta piercinges nyelvével a férfi ujját. Mélyen a szájában volt; kellően síkos lett a nyáltól. Adam felsóhajtott a kéjtől, ahogy kihúzta Bill szájából, és vissza helyezkedett a fenekéhez. Óvatosan csúsztatta be a szűk nyílásba, közben pedig lágy, bátorító szavakat suttogott a fiatalabb férfinak, hogy segítsen neki ellazulni. Bill leejtette a lábait az érzéstől Adam pedig ezt kihasználva, mélyebbre nyomta az ujját és enyhén felfelé irányította.
Bill megemelte a csípőjét az érzéstől.
- Scheiße!
Adam felnevetett és lehajolt, hogy adjon egy csókot a csillagra a csípőjén.
- Ez a G-pontod baby. Várj csak míg a farkammal érzed ezt. Akkor látsz csak igazán csillagokat.
- Én már… mmm… láttam – suttogta Bill, míg Adam fojtotta ujja mozgatását. – Láttalak téged.
Néhány pillanat múlva véget ért a szelíd előjáték. Adam remegett a vágytól, miközben felgörgette az óvszert újra csak merev farkára, és alaposan bekente magát síkosítóval. Bill felhúzta lábait a mellkasához, ahogy Adam javasolta neki. Az idősebb  fölé hajolt és megcsókolta Bill izzadt arcát.
- Minden rendben baby. Lassan csinálom. Ne félj.
Bill összeszorította a száját és elfintorodott, mikor megérezte, ahogy Adam áttöri a szűk izmok gyűrűjét szűz testében.
- Adam…
- Shh… Nyugodj meg. Egy pillanat múlva már jó érzés lesz. Ígérem – egy kicsit megenyhült, amikor érezte, hogy Bill felemelkedik a párnáról és átkarolja. - Nem fogok mozogni, amíg azt nem mondod, oké?
Bill bólintott. A körmeivel finoman végigkarmolta Adam hátát, a száját Adam nyakához préselte és gyengéden megharapta.
- Ah – nyögte ettől.
Adam szorosan lehunyta a szemét, mert annyira nagyon szűk volt. A lába remegett, ahogy még mindig egy helyben próbálta tartani a csípőjét.
- Jól vagy?
Bill először nem válaszolt, de aztán könnyedén hátradőlt a párnára.
- Oké…jól vagyok – mélyen Adam szemébe nézett, ezzel jelezve, hogy most már szeretkezhetnek.
És pontosan ezt tették. Adam belemerült az édes pillanatba, mikor szeretőjét tartja a karjaiban. Bill hosszú, vékony lábait a dereka köré fonta.
- Adam…mehr…bitte, mehr!
A férfi nem tudta megtagadni a kérést, különösen azért, mert Bill elkezdte az ő lökéseinek ritmusára ringatni a csípőjét. Bele kapaszkodott Bill lábaiba, vissza helyezte őket az előző pozícióba, és gyorsított a tempón. Újra és újra előre lendült, megbökve azt a bizonyos pontot.
Bill a feje fölé vetette a karjait.
- Fick mich! Adam! Szükségem van…
Adam elvigyorodott, majd lenyúlt, hogy megragadja Bill farkát. Nagyon merev volt a csúcsa már bíbor árnyalatban lüktetett.
- Gyere – másik kezét Bill hátára csúsztatta és mindkettejüket ülő helyzetbe emelte. – Mutasd meg mennyire tudsz jól lovagolni.
Bill belekapaszkodott Adam vállába és kihúzta magát az ölében. Lassan kezdett el mozogni. Hátravetette a fejét és hangosan felnyögött, amikor megérezte, hogy Adam ugyan ebben a ritmusban dolgozik lüktető férfiasságán. Egyre keményebben és gyorsabban csinálta.
Hirtelen a heves mozgások közben, Adam megragadta Bill csípőjét.
- Bassza meg Bill… Ah! – nyüszített, amint az orgazmus átmosta az egész testét és megtöltötte az óvszert Bill fenekébe temetve.
- Vedd el mindet rocksztár… - Bill megfeszítette hátsójának izmait és az utolsó cseppet is kiszorította Adam farkából. A férfi kinyitotta a szemét és az ölében ülő fiúra nézett. Sötét mosolyt villantott Bill felé és végigsimított a férfiasságán. – Most te jössz…
Bill közben még mindig mozgatta a csípőjét Adam kissé ernyedtebb hímtagján, míg a férfi hevesen dolgozott rajta.
-Oh Gott…Ich werde kommen!
Adam épp kérdezni akarta, hogy ez a kifejezés mit jelent, mikor megérezte a forró nedvességet végigfolyni ujjain. Lenézett és még párszor erősen végighúzta a tenyerét Bill farkán.
- Ez az baby… Add nekem mind.
Bill zokogáshoz hasonló hangot hallatott, Adam tiszta kezét arcához emelte, hogy végigsimítson a kemény orgazmustól még mindig eltorzult arcán.
- Lassan Bill. Nyugi… Lélegezz baba.
Adam lefektette az ágyra, aztán eltűnt a fürdőszobában, hogy kidobja az óvszert és hozzon egy langyos, nedves kendőt. Amikor vissza jött, Bill az oldalán feküdt lehunyt szemekkel, izzadt haja a párnára omlott, a sminkje pedig elkenődött az arcán. Adam elmosolyodott, ahogy mellé feküdt az ágyra. Gyengéden húzta végig Bill oldalán a mosdókendőt, majd finoman végigsimította vele a még mindig érzékeny férfiasságát.
- Mmm… - motyogta Bill. – Ez olyan kellemes.
Adam vigyorogva félredobta a kendőt és magukra húzta a takarót.
- Milyen volt az első alkalom, baby?
Bill mélyen Adam szemeibe nézett és úgy mondta;
- Ez volt… sehr Ausgezeichnet.
- Ez azt jelenti, hogy jó?
Bill kuncogott, Adam pedig odahajolt, hogy megcsókolja a nyakát.
- Igen, igen.
Adam közelebb húzta fiút és a mellkasára fektette.
- Alvás baba. Majd reggel beszélünk, jó?
- Köszönöm Adam.
- Nem baby…én köszönöm. 8 megjegyzés:

 1. Édes jó Istenem csajszi! Hiányoltam is azt hogy nagyon kevés a Bill és Adam párosítás magyar nyelven mivel ez az egyik kedvenc párosításom. Nagyon édesek voltak együtt és remélem hogy a blogodon lesz még ilyen fajta párosítás. Nagyon tetszik az a történet is amit most írsz. Folytasd hamar. További jó munkát, és ne feledd, izgatottan várom a következő jelentkezésed! :)

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Ehh! Sejtettem, hogy ez nem csak nekem az egyik kedvenc fantázia világom. Adam olyan nagyon édes, mert ő ugyebár nyíltan, a valóságban is odavan/volt Billért, szóóóval egész biztos a saját sztoriban is helyet kap majd Bill. ;) Igyekszem a folytatással. Én is nagyon várom a te folytatásod! :)

   Törlés
 2. Azta már! Ez eddig a kedvencem. Annyira cuki Bill. Bár én a srácot egyáltalán nem így képzelem el :P Szerintem már régebben is sokkal nagyobb "rosszaság" volt mint aminek beállították, most is biztos így van. :D Én így képzelem el. :D Kár, hogy ennyire keveset tudunk ezekről a dolgairól. Szerencsére azt pontosan tudjuk Adam mekkora lepedőakrobata :P :D

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Hát igen a Kaulitz-ok valamit nagyon jól csinálnak. Alig tudni valamit a magánéletükről, amit meg igen, abban sem lehet biztos az ember, hogy nem csak pletyka. Nagyon ügyesen csinálják. :) Nem tudom milyen lehet Bill ilyen helyzetekben, ezért próbálok sok különböző novellát meg történetet keresni majd. :)

   Törlés
 3. Annyira örülök hogy rátaláltam erre a blogra ! Adam Lambert az életem és szükségem van erre , imádom minden írásod !!! <3

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Én is nagyon örülök, hogy rátaláltál. Közös a szenvedélyünk. ;) Mindig öröm egy ilyen találkozás. :))

   Törlés
  2. Most látom csak, hogy válaszoltál. Néha újra elolvasom ezt a kis részt, mert annyira jó :)

   Törlés
 4. Én is örülök a találkozásnak, főnökasszony ! :D

  VálaszTörlés

Üzemeltető: Blogger.