Ahogy találkoztunk...

Hello!
Elkészültem megint egy fordítással. Iszonyú sok kattintás érkezett az előző Bill/Adam novellára, ezért hoztam egy újat. Amúgy is tervben volt, de úgy látom a kereslet is elég nagy rá. Ez is egy first time story. Nagyon aranyos. Kár, hogy mindez csak fikció. Szerintem édesek lennének együtt egy párhuzamos univerzumban. :)
Jó olvasást!
Puszi&PacsiEredeti szerző: unshackled
Korhatár: +18
Kategória: Slash
Szereplők: Adam Lambert, Bill Kaulitz
Műfaj: First Time, Fluff
Fő párosítás: Adam/Bill
Mellék párosítás: nincs
Figyelmeztetés: Felnőtt tartalom
Részek száma:Teljes


Ahogy találkoztunk…

Bill összerezzent álmában amikor hangokat hallott - mintha finom koppanások lennének egy üveg felületen. Fejére húzta a takarót, mikor másodszor is meghallotta. Amikor már harmadjára ütötte meg füleit a zavaró hango, felült ágyában és megdörzsölte a szemét. Honnan a francból jön ez a lárma? Ledobta magáról a takarót, és körülnézett. Negyedszerre is hallotta a kopogást az üvegen és a hang irányába fordította a fejét - hirtelen egy arcot látott kirajzolódni az ablakon át. Majdnem hangosan felsikoltott, de szerencsére még időben felismerte az arc tulajdonosát.
- Ó Istenem… - motyogta Bill, miközben kimászott az ágyból, az ablakhoz sétált és kinyitotta. - Mit csinálsz itt?
Adam Lambert mosolygott az üvegen túl és megfogta Bill kezét, ahogy a fiatalabb férfi felé nyújtotta. Segített bemászni. Adam leporolta a kabátját, míg Bill visszazárta az ablakot.
- Csak meg akartalak lepni, baby - megragadta Bill csípőjét és maga felé fordította. – Újra látni akartalak.
Bill ettől a mondattól elvigyorodott, és átkarolta Adam nyakát. Előre hajolt és finom csókot lehelt új barátja hívogató ajkaira.
- Hisz csak két nap telt el.
- Túl sok... – motyogta, miközben az álla vonalát csókolgatta. - Hol van a bátyád?
- Mmm...talán már alszik. Nagyon csendben kell lennünk.
Adam egy pillanatra elengedte a fiatalabb férfit, és lecsúsztatta a kabátot a válláról; hanyagul hagyta, hogy háta mögött a földre hulljon. - Ez azt jelenti, hogy maradhatok?
Bill lenyúlt és megérintette saját éledező ágyékát a boxeralsó vékony anyagán át.
- Azok után, hogy ennyi veszélynek voltál kitéve, míg biztonságosan megérkezz a hálószobámba? – megragadta Adam övcsatját és közelebb húzta magához a férfit. - Ma este már nem mész innen sehová.
A két férfi már a legelső alkalommal hivatalossá tették kapcsolatukat. Bill először azt hitte, hogy túlságosan is elsiették, de amikor az éjszaka véget ért, már tudta, hogy Adamel akar lenni. Még sosem érezte magát ennyire szerelmesnek ezelőtt, és az első éjszaka; Adam vált Bill első szeretőjévé.

Az egész a Whole Foods-ban kezdődött. Annyi helyen találkozhattak volna, de ahol először összefutottak végül, annak épp egy élelmiszerboltnak kellett lennie! Bill épp joghurtot pakolt a kosarába mikor megpillantotta, hogy nem más, mint Adam Lambert közeledik felé; Billnek háttal válogatta a tejet a polcon. Adam szíve hevesen dobogott a mellkasában és az arcát is enyhe pír fedte, de igyekezett eltakarni a nyilvánosság elől. Hirtelen nagyon félénknek érezte magát, ezért úgy döntött megpróbálja elkerülni őt. Azonban, amikor lehajolt, hogy egy rekesz joghurtért nyúljon, egy másik kéz is megragadta ugyan azt a csomagot és egyszerre emelték fel. Bill csendesen felsóhajtott és felemelte a fejét, hogy Adamre nézzen.
- Szia – suttogta Adam mosolyogva.
Bill elvigyorodott, és bólintott. - Helló.
- Örülök, hogy végre találkoztunk.
Bill elengedte a joghurtot, de tovább vigyorgott. - Hasonlóképpen.
Adam hátra sandított válla fölött, majd vissza nézett Billre.
- Nem itt kellene beszélnünk. A papparazzi folyamatosan villogtatja a kameráját az arcomba – közelebb hajolt Billhez és suttogva folytatta - Megkaphatom a telefonszámodat?

Bill észrevette, hogy néhány lány is fényképez a telefonjával a kirakaton keresztül. Gyorsan Adamre pillantott.
- Küldök neked üzenetet.
Adam előrántotta bevásárló listáját, és gyorsan ráfirkálta a számát, és mielőtt a elfordult, bedobta Bill kosarába. – Ígéred?
Bill ugyan így tett majd bólintott, ő az egyik irányba indult tovább, Adam pedig egy másikba. Gyorsan beállt a kasszába és fizetett. Alig volt az ajtón túl, amikor megszólalt a mobilja, a másik végén Adam hangjával; - Csak meg akartam bizonyosodni róla, hogy nem adtál hamis számot – kuncogott a telefonba.
Bill felnevetett és mielőtt lerakták volna, máris megbeszéltek egy időpontot.

Adam-el való találkozója előtt Bill órákig készülődött. Nem akart kétségbeesettnek tűnni, aki minden áron csábítani akar, de unalmasan sem akart kinézni. Végül egy olyan kollekcióba bújt, amiről jól tudta, hogy Adam imádja; egy szűk, fekete póló és egy elől fűzős, fekete bőrnadrág. Sminkjét nagy gonddal készítette el, és a pokolra kívánta most magát, amiért már nem fekete a haja. Tudta Adam mennyire szerette, de most mégis bele kellett törődnie, hogy nem tehet semmit. Megfésülte szőke haját és az utolsó pillanatban úgy döntött megborotválkozik.

Tom nem kérdezett sokat, bár nagyon is tudni szerette volna Bill hová megy. Csak a biztonság kedvéért. Örömmel veregette hátba mikor Bill bevallotta neki, hogy randija lesz. Tom már a kezdetektől tudta, hogy Bill meleg, csak a nyilvánosság előtt tagadták. Nagyon szerette volna ha öccse végre talál valakit akit szerethet és aki viszont szereti. De Bill nem merte megmondani neki, hogy Adam Lambert az a személy, akivel ma találkozik. Az idősebb iker nem kedvelte annyira, mint amennyire titokban Bill.

Bill fogott egy taxit és a parkba hajtottak, ahova megbeszélték a találkát, hogy biztos legyen magában, 10 perccel a megbeszéltek előtt érkezett. Tudta, hogy Adam ismert volt arról, hogy mindenhonnan elkésik egy kicsit, de nagyon megörült mikor pontosan a megbeszélt időpontban fékezett le előtte a fekete Mustang. Bill sietve beugrott a kocsiba és egyből elhajtottak, mielőtt valaki felismerné őket.

Már LA nyüzsgő belvárosi forgalmában autóztak, amikor Adam végre Bill felé fordult.
- Szia.
Bill elnevette magát. – Szia - mondta, miközben ő is Adamet nézte. - Jó újra látni téged.
- Nagyon jól nézel ki – mondta Adam, ahogy végignézett Billen.
Bill belepirult a bókba.
- Te mindig nagyon jól nézel ki - A francba! Bill seggbe akarta rúgni magát amiért kacérkodott az idősebb férfival. De Adam csak felnevetett, és megköszönte neki, ahogy megállt a közlekedési lámpánál.
- Foglaltam asztalt magunknak a Monsoon kávézóba. Kedveled?
Bill vállat vont, majd zavartan megigazította fekete bőrdzsekije gallérját.
- Mi valójában még soha nem voltunk ott.
Adam felé fordult amíg arra vártak, hogy egy lány átmenjen az úton a kiskutyájával.
- „Mi?”
Bill hallotta az árnyalatnyi féltékenységet a férfi hangjában. Felnevetett és megnyugtatta;
- Mi, mint Tom és én. Kipróbáltunk már egy csomó különböző helyet, de oda még nem jutottunk el.
Adam megkönnyebbülten bólintott.
- Akkor remélem tetszeni fog. Ez egy különleges hely.
Volt még egy különleges hely, amit későbbre tartogatott Billnek, ha jól sikerül az este. De amikor látta, hogy Bill egy édes mosolyt dob neki, Adam egyre biztosabb volt benne, hogy minden nagyon jól fog alakulni.
Adam-nek volt egy olyan érzése, hogy nem kell olyan keményen próbálkoznia, hogy jó benyomást tegyen Billre. De mindent megtett így is, amit csak lehet! Odáig ment, hogy Bill miatt magának is egy vegetáriánus tálat kért. Evés közben nem beszélgettek sokat, de Bill végig édes mosolyokat küldött Adam felé, a férfi szívét pedig elöntötte a melegség, ahogy a fiatalabbat nézte amint a borát kortyolgatja.
A pár elment fagyizni egyet desszert gyanánt. Egy közeli fagylaltozó teraszán üldögéltek, és Bill ekkor kezdett el igazán megnyílni Adam-nek, ahogy ott ültek a napernyő alatt, közel egymáshoz.
- Hiányzik az otthonunk. Nagyon hiányzik anyu. De jó itt. Szeretek az örökös napsütésben élni.
Adam csak bólintott, belekortyolt az ásványvízbe, és belemártotta a kanalát a csokis menta fagyiba. 
- Itt éltem egész életemben. Úgy értem Kaliforniában. Nem hiszem, hogy el tudnám képzelni magam máshol, kivéve talán New York City-t .
Bill szeme felcsillant, amikor meghallotta ezeket a szavakat.
- Szeretem New York-ot! Minden évben ott vagyok a Fashion Week miatt. Remélem egyszer én is sétálhatok azon a kifutón.
- Szeretnél felvonulni egy kifutón?
Bill lenyelt egy falat görögdinnye fagylaltot, és bólintott.
- Nagyon. Különösen a Gareth Pugh kollekciókban. - Megtörölte a száját a szalvétába, és felsóhajtott.
- Jó lenne, pokoli nagy álmom válna valóra.
Adam most lett csak igazán szerelmes a férfiba.
- Gareth Pugh fantasztikus. Van egy pár a zakóm és a kedvenc kabátom is tőle van.
Bill elmosolyodott, és magában kuncogott.
- A szekrényem már tele van azokkal a kabátokkal és ruhákkal. Nem tudok betelni velük. És a csizmák! Mindig vásárolok tőle egy új csizmát.
Adam felnézett Billre egy bájos mosollyal az arcán. Bemártotta kanalát a fagylaltjába és Bill felé tartotta. A fiatalabb férfi félénken mosolygott, miközben kinyitotta a száját, hogy elfogadja a fagyit. Adam az ajkába harapott, miközben nézte, ahogy Bill kidugja piercinges nyelvét és lenyalja a szája szélére maszatolt édességet.
- Mm...köszönöm.
Adam finomat megfogta Bill kezét az asztalon.
- El akarlak vinni egy csodálatos helyre. Van még kedved hozzá?
Bill mélyen Adam szemébe nézett, és bólintott.
- Bárhová. Amíg veled lehetek.

***

Egész úton beszélgettek és nevettek, amíg el nem hagyták LA-t. Nagyon közel kerültek egymáshoz az elmúlt néhány órában. Bill átnyúlt és megfogta Adam kezét miközben a férfi vezetett. Adam gyönyörűnek látta Billt kívül belül. Annyira meg akarta csókolni őt, de úgy döntött nem tesz elhamarkodott lépéseket, amíg nem látja, hogy Bill is ezt akarja. Csak azért imádkozott, hogy a fiatalabb férfi is ugyanígy érezzen.

Adam ráfordult egy hosszú, széles útra, ami a hegyekbe vezetett. Egy kicsit durva út volt imádott autójának, de most nem aggódott emiatt. Ezt most egész más volt, mint az első alkalom, mikor itt járt valakivel. Persze az messze nem volt olyan különleges személy, mint aki most mellette ült.

Adam vissza csukta az autó tetejét miután felértek a hegy tetejére, ami végigsiklott a város felett. A szürkület lágy fátyolként borult az égre, megfűszerezve rengeteg apró briliánsként csillogó csillaggal. Adam leállította az autót és Billhez fordult.
- Voltál már itt korábban?
Bill körülnézett, és megrázta a fejét.
- Soha.
Adam elmosolyodott, és kimutatott a szélvédőn.
- Sétáljunk ki a szélére. Azt akarom, hogy lásd, hidd el eláll majd a lélegzeted.
A két férfi kiszállt a kocsiból és kéz a kézben sétáltak a hegy széléhez. Adam érezte, hogy Bill megszorítja a kezét.
- Ó, Adam...édes istenem…
Adam mosolygott Bill reakcióján. A város alattuk csillogó fényekkel világít. Adam Bill figyelmét a Hollywood jelre irányította, ami mostanra már szintén fényárban úszott. Bill szipogott egy kicsit a meghatottságtól Adam pedig mögé állt és finoman átkarolta a derekát, majd közel húzta magához. Bill Adam összekulcsolt kezein pihentette a sajátját és elbűvölten felsóhajtott.
- Ez csak... ez csak annyira szép, Adam.
Adam-re nézett, aki a vállára támasztotta a fejét, így most nagyon közel kerültek egymáshoz az ajkaik. – Köszönöm, hogy elhoztál ide. - suttogta.

Adam úgy döntött kockáztat. Bill ajkai alig egy centire voltak, lassan előre hajolt és lágyan megcsókolta. A csókot követően egyből visszahúzódott, hogy megnézze Bill reakcióját. A szőke férfi szemei lassan lecsukódtak az ajkai pedig remegtek, Adam pedig újra megcsókolta. Most már elég merésznek érezte magát ahhoz, hogy finomat átcsúsztassa a nyelvét a piercing felett és megsimítsa vele Bill nyelvét. Billből ez az akció egy kéjes nyöszörgést váltott ki. Adam mosolyogva elhúzódott és kézen fogta Billt.
- Menjünk vissza a kocsihoz. Van még ott nekünk valami.

Bill hátradőlt az anyósülésen és várta, hogy Adam kivegye a csomagtartóból, amit hozott. Visszaült a vezető ülésbe kezében egy üveg pezsgővel és két pezsgőspohárra. Bill felnevetett mikor meglátta. Elvette az egyik poharat még mindig nevetgélve, mikor már pukkant is a pezsgő. Adam először Billnek majd magának töltött a csillogó italból és már emelte is poharát a szőke fiú felé.
- Rád, Bill. Remélem, minden sikerül ezen a világon, amit csak szeretnél.
Bill elmosolyodott, és hozzá koccintotta a poharát Adaméhez.
- Ránk, Adam. Együtt vagyunk a zeneiparban. Ugyan azt érdemeljük.
Adam megrázta a fejét, miközben belekortyolt az italába.
- Már hosszú évek óta játszod ezt a játékot. Sokkal régebb óta vagy benne, mint én. Lehet, hogy taníthatnál nekem néhány dolgot. Vagy inkább egy csomó dolgot.
Bill elmosolyodott a pohara mögött.
- Úgy emlékszem, Mr. Lambert, nem szereti, ha megmondják neki, hogyan csinálja, és mit ne csináljon.
Adam csak kuncogott.
- Ez az egyik gyengeségem, attól tartok. Igazából a kritika sokkal inkább fájdalmat okozott nekem mindig, ahelyett hogy segített volna.
Bill egy kortyra kiitta a poharát, csuklott egyet, aztán kuncogva fészkelődni kezdett, hogy szembe helyezkedjen Adam-el.
- És van még gyengeséged?
Adam töltött magának még egy pohárral, és belekortyolt.
- Te.
Bill elmosolyodott, és közelebb csúszott az idősebbhez.
- Mi tetszik bennem?
Adam befejezte az italát, és letette a poharat.
- A mosolyod. - mondta, miközben felemelte a kezét és végigsimított Bill arcán. - A gyönyörű arcod. A puha bőröd. - végighúzta ujját Bill alsó ajkán; megsimítva a piercingeket is.
- Az ajkaid és ahogy reagálnak... ahogy megremegnek… - húzta az arcát közelebb és megérintette az ajkait a sajátjával - …mikor megcsókolom őket.
Bill megborzongott, és ő is letette eddig erősen szorongatott poharát. Még közelebb húzódott Adam-hez és viszonozta a csókot; hagyta, hogy az idősebbik férfi nyelve a szájába hatoljon. Bill is átcsúsztatta a nyelvét, piercingje Adam fogához koccant. Az idősebb férfi felnyögött, ahogy megérezte az ékszert a szájában. Bill azt akarta, hogy Adam megízlelje. Azt akarta, Adam megízlelje ŐT. Mindenét.
Bill elgondolkodott, miközben elhúzódott, hogy levegőt tudjanak venni.
- Mi mást szeretsz még?
Adam elvigyorodott.
- Valóban szeretnéd tudni, Bill?
Bill Adam-re pillantott. A szemében gyilkos vágy villant.
- Azt akarom, hogy mutasd meg.
Adam-nek nem is volt szüksége többre. Minden engedélyt megkapott arra, amit akart. Kezét Bill vállára simította, és lassan csúsztatta le a mellkasán. Gyengéden megérintette a fém gyűrűt, amely átszúrta Bill feszes mellbimbóját.
- Szeretem ezt.
Majd végigvezette a kezeit az oldalán egész a pólója pereméig. Óvatosan benyúlt alá és végigsimította a hasát, egyesével érintve a kockákat amik érezhetőek voltak feszes hasán.
- És én szeretem ezeket is.
Adam felnézett Bill résnyire nyitott szemeibe és mosolyogva lejjebb vezette kezeit a csípőjére. Erősen megragadta és könnyedén az ölébe vonta; Bill zihált a hirtelen jött helyzettől. Ezután még lejjebb csúsztatta a kezét és finoman ráfektette tenyerét a Bill férfiasságát jelző dudorra a nadrágján. Gyengéden rámarkolt. - Hm...és én nagyon szeretem…ezt.
Bill megemelte a csípőjét; egyre keményedő ágyékát Adam tenyeréhez préselte és felnyögött. Előrehajolt, átkarolta Adam nyakát, és mélyen megcsókolta. Adam megfogta Bill feszes kis fenekét és erősen megmarkolta. A fiatalabb férfi ettől hangosan a szájába nyögött. Bill ringatta csípőjét Adam ölében és érzete, ahogy a férfi kemény férfiassága a fenekéhez nyomódik. Lehajolt és elkezdte kioldani a fűzőt a nadrágján, de Adam megállította. – Engedd. – suttogta az idősebbik rock sztár és erősen kirántotta a bőrszálat a nadrágjából, míg a szőke lehúzta a pólóját. Adam felnézett, majd azonnal magához rántotta szeretője testét és mohón csókolni, nyalogatni kezdte Bill mellkasát és harapdálni a mellbimbóit. Nyelvével játszadozott Bill piercingjével. Bill hátravetette hátát a kormánynak és belemarkolt Adam ezüstösre festett hajába; sírni tudott volna a szenvedélytől, amit Adam nyelve okozott a mellkasán.

BEEP!

- A francba! – ugrott egyet ültében Bill.
Adam felnevetett. Bill játékosan megütötte a vállát.
- Ne nevess! - mondta, miközben előrehajolt, hogy újra megcsókolja Adam-et.

BEEP!

- Fenébe a seggemmel! - Bill újra elhúzódott a kormánytól.
- Szeretem a segged. – mondta Adam és kapcsolt fényt a kocsiban. – Menjünk inkább hátra.
Bill ügyesen átmászott a két első ülés között. Hátul lerúgta a cipőit, mielőtt még Adam utána mászott volna, gyorsan lehúzta a nadrágját és letolta az alsónadrágját is. Felhúzta a lábait, hogy helyet adjon Adam-nek. Az idősebbik gyorsan utána mászott és közben ügyetlenül lerángatta a felsőjét. Miután ő is hátrakászálódott leügyetlenkedte a nadrágját és a boxerét. Feltérdelt az ülésre, és a sarkára ülve végignézett az előtte fekvő meztelen testén.
- Bassza meg… - suttogta, ahogy végigmérte. Megfogta felhúzott, összeszorított térdeit és finoman szétnyitotta a lábait. - Hadd nézzelek meg.

Bill hátravetette karjait a tarkója alá, és hagyta, hogy Adam végigmérje az egész testét. A férfi mosolyogva megnyalta a száját, és kezét lassan közelítette Bill addigra már teljesen merev, lüktető erekciója felé, ami még békésen pihent feszes hasán.
- Megérinthetlek újra?
Adam felpillantott engedélyre várva, de Bill nem felelt csak elmosolyodott. Adam feljebb kúszott, közelebb Billhez; elég közel ahhoz, hogy Bill kézbe tudta venni az ő merevedését. Adam felnyögött és jobban Billhez nyomta a csípőjét. a szőke kapott a lehetőségen, egy kezébe fogta mindkettejük erekcióját és egymáshoz simítva masszírozta magukat.
- Mm... oh ez az baby...ez rohadt jó érzés...ez az... - suttogta, hátravetett fejjel. Elsöprő volt az érzés, ahogy összedörzsölődött a farkuk. Tudta, hogy ha Bill ezt folytatja, akkor nagyon hamar el fog élvezni. Bármennyire is utálta magát érte, Adam lenyúlt, és megállította Bill kezét. Kinyitotta a szemét, és Bill arcát nézte; álmoskás a szex utáni sóvárgástól. – Szeretkezni szeretnék veled.
   Bill kinyitotta a szemét, Adam pedig látta az idegességet szeretője lágy barna szemeiben. Rögtön tudta, hogy Bill még szűz. Ez rendben is volt.
Adam felnyúlt és végigsimított Bill szőke fürtjein.
- Nekem adod magad, Bill? Leszel a szeretőm?
Bill először csak pislogott, de aztán egy édes mosoly jelent meg az ajkain.
- Igen.
Adam elmosolyodott, és lehajolt, hogy megcsókolja. - Ne mozdulj. - Felült, és előre hajolt a kesztyűtartóhoz, hogy előszedje, amire szüksége lesz.

Adam gondoskodott arról, hogy az ujjait eléggé bevonja síkosítóval, aztán nagyon óvatosan, hogy Billnek ne legyenek nagy fájdalmai, előkészítette szeretője feszes izmait az együttlétre. A teste remegett alatta.
- Sh… lazíts, baby. Nem foglak bántani. – csókolta meg Bill kissé izzadt homlokát - És ha mégis, csak szólj.
Bill bólintott, Adam pedig felült, és magára görgette az óvszert. Bill hagyta, hogy az idősebb férfi a hátára fektesse és lábait finoman a mellkasához tolja. Adam felemelte a csípőjét, és nagyon óvatos, kínzó lassúsággal bevezette férfiasságát szeretőjébe. Érezte, ahogy finoman áthatol Bill szűk izmain; így tüntetve el örökre a szüzességét. Bill zihált és átkarolta Adam vállát; lihegett és kapkodta a levegőt, ahogy az idősebb férfi egyre mélyebbre hatolt. Adam hajába csúsztatta az ujjait, gyengéden magához vonta és megcsókolta.

   Adam az ajkába harapott, ahogy tartani próbálta magát. Bill annyira hihetetlenül feszes volt, hogy jól tudta, nem fogja sokáig bírni. A testük közé nyúlt és rámarkolt Bill férfiasságára, hogy ugyan abban az ütemben kényeztesse. Azt akarta, hogy vele együtt élvezzen el.
   És ez működött. Néhány perc múlva, Bill ívben megfeszítette a hátát, és felkiáltott, ahogy szeretkezésük teljes gyümölcse beterítette Adam kezét és mindkettejük hasát. Adam-nek sem kellett több, megérezte, ahogy Bill megfeszíti az izmait körülötte, egy rekedt nyögés kíséretében az óvszeren keresztül ő is mélyen új szeretőjébe élvezett. Egymásra borulva feküdtek és még épp megérezték, ahogy az autó egy utolsót ring az előbbi heves mozdulataik nyomán.
Adam óvatosan kicsusszant Billből, aki nyafogott a veszteségtől, és levette az óvszert. Mikor megszabadult tőle, Bill felült és beletúrt izzadt hajába.
- Istenem, Adam. Ez egyszerűen…
- Csodálatos volt? – fejezte be a szőke mondanivalóját. Szenvedélyesen megcsókolta. - Tudom baby. Nekem is.
Bill átkarolta Adam nyakát és nagyon komolyan nézett a szemeibe.
- Ne dobj most el, oké? Tudod, hogy értem, Adam?
Adam csak hitetlenkedve a fejét rázta.
- Viccelsz velem, Bill? Tudod mennyi ideje szerettem volna már ezt? Hogy mióta várok rád? - Adam gyengéden megharapta a nyakát. - Nem megyek sehova, baby. Most már az enyém.

Bill akkor hitt neki, Adam pedig be is bizonyította, hogy méltó a bizalmára, mikor két nap múlva beosont a házukba Bill ablakán át.
Bill ágyában feküdtek. Szorosan ölelték egymás, még mindig az orgazmustól remegő testét.
Bill szerette Adam-et és tudta, hogy az idősebb férfi is ugyanígy érez.

Most már semmi sem állhatott az útjukba.

7 megjegyzés:

 1. Hát ez rohadt jó volt. Tényleg cukik lennének együtt és ez a történet is aranyos, meg azért kellően izgalmas is :P Elismerésem, hogy így tudsz fordítani.

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Örülök, hogy tetszett. És annak is, hogy ellátogattál ide. :) Tanulom a nyelvet, szóval gyakorlásként minden nap fordítok. Elég gyakran ilyesmit mostanában. Lesz majd egy folytatásos sok részes Adam/Bill történet is, remélem jó lesz. Összekötöm a kellemest a hasznossal. :)

   Törlés
 2. Oh God! Ez nagyon tetszett! Külön nagyon bírtam, hogy Billa szőke, Adi meg ezüst hajúúú. Azt imádtam a legjobban eddig. :D Királyság. Nagyon cukkancsok voltak. :D

  VálaszTörlés
 3. Jaaa és köszönöm a képet végre!!! El tudtam képzelni most már. :D Nagyon cool lett. Te figyi, a képről jut eszembe, a Sophie-Anne név honnan jött?

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Én is imádtam Adam ezüst haját, szerintem iszonyú dögös volt vele, meg Billt is szőkén. A név meg... True Blood. Nem azért mert szerettem a csajt, mert pont nem, csak paromi jó neve van :)

   Törlés

Üzemeltető: Blogger.