Add el a lelked - 6.

Sziasztok!
Nagyon köszönöm a kommenteket, dicséreteket és biztatásokat. Iszonyú jól esik.
Fáradtan, de izgatottan hoztam nektek az új részt. :) 
Hozok WTTS folytatást is hamarosan. 
Találtam egy Adommy novellát, ami nekem nagyon megtetszett. El is kezdtem már fordítani, remélem nektek is tetszeni fog. 
Holnap (ha az órára nézek, akkor igazából már ma) jelentkezem.
Jó olvasást addig is! :)
Puszi&PacsiA felszín


- Kizárt! Az nem egy srác – kiabálta át a zenét Bill. A szája is tátva maradt egy kicsit, ahogy asztaluktól felbámult a színpadra. Rengeteg ilyen Királynőt látott már – nyilván - de az a tag, aki a színpadon énekelt az kifejezetten nem volt közéjük sorolható. Ő nem! Nem ezzel a mellkassal, és ahogy a szemei lejjebb vándoroltak, kifejezetten nem ezekkel a lábakkal! Ha valami, hát akkor az, hogy nézte ezt a nőt, egy kicsit felébresztette az öntudatát saját magával szemben. Gyönyörű volt. Aztán lepillantott manikűrözött kezére, vékony, formátlan combjaira. Hogy lehetséges ez?

Adam nevetve dőlt közelebb Billhez, remélve, hogy hallja őt.
- A neve Derrick Barry. Hát nem csodálatos? Mindig itt lép fel. Többnyire Britney Spears és Lady Gaga alakításokkal.

- Kizárt, hogy ez egy srác. Én mondom neked… - ragaszkodott Bill az igazához. Képtelen volt levenni a szemét a színpadról. Megbabonázva nézte, ahogy a nő ingatja a csípőjét egyik oldalról a másikra, közben pedig ajkaihoz emeli a poharat. Persze, kicsit izmos volt, de aki minden nap így táncol, annál nem is kell ezen csodálkozni, nem? Ahogy felemelte a kezeit és megigazította a hófehér bundát a vállait, alja a bokájánál lengedezett. Nem, ez nem lehet egy férfi – egy férfi sem tud így táncolni a tűsarkúban, mint ez a . Még Bill sem, aki talán az egyik legkecsesebb és legprecízebb férfi volt.

- Én is csináltam ilyen show-kat régen.

A német majdnem belefulladt az italába. – Te ezt most nem komolyan mondod!
Megpróbálta elképzelni a másikat ilyen ruhákban, nőnek öltözve. Az előttük lévőn egy csillogó melltartó volt és az egyetlen bizonyíték, hogy valóban nem nő az a férfi alsó alatti igencsak szembetűnő dudor volt – de még így is nehezére esett elhinni, hogy egy férfit lát.

- Teljesen komoly. De én jobban néztem ki.

- Nem hiszek neked.

Az idősebb énekes elmosolyodott és hátradőlt a székében. Egyik kezével italát tartotta, másikat az asztalon pihentette. Képtelen volt abbahagyni a vigyorgást – még mindig nem tudja levenni szemét az ő drága randipartneréről. Bill ártatlansága megdöbbentette. Hogy tud valaki ebben a szakmában ilyen csodálatosan szép és tökéletes lenni, és még mindig életben tartani magában azt az édes naivitást? Teljesen őszintén a lelke mélyén arra számított, hogy Bill személyesen egy hideg, szívtelen ribanc. Így is indult, érezte. Bill néhány órával ezelőtt, a találkozójuk elején még hideg volt és nagyon feszült, (bár Bill biztosan azt hitte, hogy ezt ügyesen leplezi) de azóta úgy tűnik, már sokkal jobban érzi magát. Felengedett és egészen összemelegedett Adamel. A mosolya most már cseppet sem volt erőltetett. Valódi volt. Mikor Bill csodálatos szemeit nem takarta el a napszemüveg, úgy tűnt, elgondolkozva méregeti Adamet. Már sokkal többre tartotta, sokkal magasabban helyezkedett el a skáláján, mint „valaki, akivel kénytelen eltölteni egy napot”. Ezektől a pillantásoktól Adam szíve pedig nagyokat dobbant. Ettől a fiútól egyszerűen teljesen elállt a lélegzete.

Fekete-fehér manikűrözött körmeivel dobolt az üveg oldalán, ahogy belekortyolt. Szemei néha a színpadon táncoló művészt fürkészték, legtöbbször viszont Adamre tévedt a tekintete. Nézte a kezeit, vagy a nyakát. Egy kis részét nagyon idegesítette, hogy nem tud a szemébe nézni – nem értette miért van ez az érzése. Minden alkalommal mikor azok a babakék szemek ránéztek, egy kis forróság szaladt végig a testén és arra késztette, hogy elpiruljon.
Bill sóhajtott egy nagyot és lehunyt szemekkel fejezte be az italát.

***

- Még nem jártál a Strip*-en, ugye?

- Voltunk itt egyszer a bandával, de a show volt az elsődleges feladatunk.
A fiatalabb férfi megigazította napszemüvegét és előre nézett, nem törődve az egyre sokasodó embertömeggel az utcákon. A helyszín és a látkép ismerős volt neki. A nap már a horizontnál járt, lassan kezdett teljesen lenyugodni, a levegő is hűvösebbnek érződött. Hamarosan sötétség borul a tájra, és akkor életre kel a Strip, ragyogó fényeivel és kicsit talán még bántónak is mondható, rikító színeivel. Hangos zene és a hatalmas tömeg zajától lesz hangos a környék. Hamarosan a többnyire turistákból álló nép megtölti az utcákat és az üzletek, amik eddig zárva voltak, most megnyitják kapuikat előttük. Ez a város éjjelt kel igazán életre.

- Akkor olyan nagyon sokat nem láttál belőle, igaz?
Adam csak néhányszor járt a Vegas Strip-en – csak nagyjából ismerte a környéket. De még mielőtt hírnevet szerzett volna, jó pár helyet bejárt, amik kiérdemeltek egy második látogatást is. A clubok elég vadak, az éttermek pedig elegánsak és túlárazottak voltak – de a végén rájössz, hogy minden pénzt megér.
- Volna kedved… vacsorázni?

Bill érezte a forróságot az arcán és önkéntelen mosolyra húzódott az ajka. Nem értette, miért érzett ilyen forróságot egy egyszerű kérdés miatt. Ez nyilvánvaló volt, hogy a randi részét képezi majd, mint ahogy az is, hogy egy srác fogja elvinni vacsorázni. De ahogy az énekes elkezdte jobban megismerni Adamet, elkezdett valójában figyelni arra, hogy mit mondd - és érzett valamit iránta. Minden alkalommal, amikor a férfi beszélni kezdett, ösztönösen felé fordult és figyelte őt. Hallani akarta a hangját. Most az a személy, akivel úgy érezte, olyan jó barátok lettek, vacsorázni hívja őt. Lehetősége van visszautasítani – de a szíve egészen mást akart. Szerette ezeket a furcsa érzéseket, amiket Adam felébresztett benne.
- Természetesen.

Egymás mellett sétáltak az utcán. A körülöttük egyre növekvő tömet pedig közelebb és közelebb kényszerítette őket egymáshoz. Tobi mögöttük sétált – most már alig-alig tartott távolságot, és minden embert nagyon megfigyelt, aki túl közel került hozzájuk. Valahogy ebben a tömegben Bill igazán szabadnak érezte magát – a lehető legkellemesebb biztonságérzet uralkodott el rajta, és most az egyszer nem azért, mert megbízható testőre is vele volt. Ő igazából csak… nem is tudta, hová tenni, hogy így érzett. Aztán mikor egy kicsit túl közel sétáltak egymáshoz, Adam lengő karja hozzáért az övéhez, az énekes pedig halkan zihálni kezdett az érzéstől – alig fogta fel az apró érintést. Az idősebbik énekesre pillantott, aki őt nézte, ugyan azzal a meglepettséggel és kíváncsisággal a napszemüvege mögött, mint Bill. Mindketten mosolyogva visszanéztek a járdára és egy kicsit eltávolodtak egymástól séta közben. Viszont a sorsnak más tervei voltak, és lassan de biztosan, egyre közelebb kerültek egymáshoz újra. Adam ujjai most már sokkal határozottabban simítottak végig a kézfején. Bill elmosolyodott magában – Adam ezt szándékosan csinálta, a kis komisz.

Abban a pillanatban világossá vált előtte, miért érzi magát ennyire biztonságban.

Bill első érintésétől máris kilelte a hideg – nem akart mást csak megragadni azokat a puha ujjakat és kikiáltani a világnak, hogy ha csak a mai napon is, de együtt voltak. Azt viszont nem akarta, hogy a papparazzik képeket készítsenek róluk, és szükségtelenül újra Bill szexualitása kerüljön terítékre. Elég kockázatos volt a srácnak – Adam Rohadt Lambertnek – hogy meglássák azzal a hírességgel kézen fogva sétálni, aki köztudottan bejött neki. Igen, persze, hogy holnap reggel benne lesz a szennylapokban és az online oldalak is tele lesznek a mai találkozójukkal, de már nem érdekelte. Teljesen oda volt ezért a fiúért.

***

GhostBar – tökéletes elnevezés a helynek. Titokzatos fények és nyugodt belső enteriőr. A sor, amiben várakoztak, hogy bejuthassanak, hosszabb volt, mint bármelyikük koncertje előtt valaha is, és mégis Bill és Adam egy pillanat alatt belibbenhettek anélkül, hogy órákat kelljen sorba állniuk. Népszerűségi indexüket senki sem kérdőjelezte meg, mikor levették a napszemüvegeiket. A bársony szalagot egyből leakasztották, és utat engedtek nekik a clubba.

Bill először alaposan körbekémlelte a helyet – iszonyú meleg volt, a zene pedig annyira, de annyira hangosan, gyorsan és keményen dübörgött, hogy a mellkasában érezte. A helynek alkohol, izzadtság és drága parfüm szaga volt. Azt sem tudta hirtelen, hogy hol kezdje, merre menjen, de kísérője természetesen igen.

Elvették a dzsekiket, amik rajtuk voltak és mindkettejük kezébe, egy nyilvánvalóan méregdrága italt nyomtak. Az elkülönített VIP szekció emelvényére irányították őket. Italukkal a kezükben odasétáltak a fémkorláthoz, beszélgettek és nézték az alattuk táncoló tömeget.
Annyira közel álltak egymáshoz, hogy a válluk összeért, és egyikük sem tudta abba hagyni a mosolygást vagy nevetést – most épp a semmin. Egymás társaságában a szívük sokkal jobban ragyogott, mint azt megszokták egy átlagos baráti estén – Bill és Adam is érezte.

- Tobi! – egyenesedett fel Bill és lépett közelebb testőréhez, aki szintén a korlátnál állt, nem messze tőlük. A férfi csak arra eszmélt, hogy egy manikűrözött kéz szorítja meg a vállát és szinte már kiabál a fülébe. – Azt szeretném, ha visszamennél a szállodába!

A férfi zavartan nézett és a fejét rázta.
- Ezt én nem tudom megtenni! Nézd, hogy hol vagy! Ez a legrosszabb hely, ahol magadra hagyhatlak!

- Úgy beszélsz, mint a bátyám – mosolyodott el Bill és átkarolta a férfi vállát. – Kérlek! Ígérem, minden rendben lesz! Velem van a telefonom! – emelte meg táskáját a vállán – Minden rendben lesz!

A férfi felegyenesedett és keményen nézett Billre – olyan gondtalannak tűnt most a fiú. Nagyon jól tudta, hogy rossz ötlet lenne, itt hagyni az énekest. Túlzottan sokat ivott és itt van egy zsúfolt clubban egy teljesen idegennel, aki sokkal erősebb nála. Az egyetlen védelme és mentsvára egy telefonhívás volt a távoli szállodába. Biztos volt benne, hogy nem szabadna rá hallgatnia, és itt kéne maradnia körülötte…

- Tobi – Bill elkeseredettnek és csalódottnak tűnt. – Menj… Rendben leszek!

- Bill, ez tényleg nem jó ötlet…

- Menj vissza a szállodába! Majd hívlak, ha megyek! Menj!  Ez parancs!

Bill minden erejével ellene harcolt, de ő nem akarta egyedül hagyni itt ezt a gyereket. Sokkal rosszabb helyzetbe is kerülhet ezen a helyen, mint amit el tudott most képzelni. Nem akart Tom haragjának és dühének a célpontjává sem válni, amikor öccse nélkül megy vissza a szállodába. Azt meg még kevésbé szerette volna, ha az ő hibája lenne, ha Billel történik valami, vagy ne adj’ isten eltűnik. Az akkor mind az ő hibája lesz. Ha az énekes akár egy karcolást is elszenved, Tom kész lesz arra, hogy az életet is kiverje bárkiből és mindenkiből, aki fájdalmat okozott neki.
Tobi felsóhajtott. Adamre nézett majd vissza Billre – próbálta megértetni vele az aggodalmát, de Bill láthatóan nem foglalkozott vele.

- Minden rendben lesz! Jó kezekben vagyok!
Ezzel visszalépett Adam mellé a korláthoz, esélyt sem adva Tobinak a további akadékoskodásra.

- Hová megy?
Az idősebb férfi olyan közel hajolt Billhez, hogy a válluk teljesen összesimult. Adam érezte a fiú testéből áradó meleget, a hihetetlenül vékony pamut felsőn keresztül.

- Vissza a szállodába. Eleget követett már.

Adam arca megint felforrósodott az érzésektől, amik rátörtek. Ezek szerint Bill biztonságban érzi magát vele?  Vagy ez valamiféle célzás volt a maga módján az ő… sötétebb terveihez, természetéhez? Nem, Bill ennél biztosan előkelőbb volt. Nem csókolózna az első randin, még akkor sem, ha egy számára is vonzó személlyel lenne.
- Ez azt jelenti, hogy ténylegesen elkezdtél megbízni bennem?

Bill felé fordult és tekintete találkozott azokkal a gyönyörű jég-kék szemekkel. A legédesebb mosoly terült el az arcán és nyugodt, biztató szemekkel nézett – ez volt a legmeggyőzőbb válasz Adamnek, amit csak kaphatott.
Az idősebb férfi visszafordult és letette az italát. 

* The Vegas StripA Las Vegas Strip (Sáv) a Las Vegas Boulevard déli szakaszának közel 7 km hosszú része. A Strip mellett található Las Vegas nagy szálloda-kaszinó komplexumainak többsége. A világ 25 legnagyobb szobaszámmal rendelkező szállodái közül 15 található a Strip-en, összesen 62 000 szobával. A korszerű szállodaóriások épületeinek látványa egyedülálló: építészeti különlegességek, üveg, acél, kő, a világ számos fő látványosságának kicsinyített másaival.2 megjegyzés:

  1. Váratlan fordulat, kíváncsi vagyok, most mi fog történni, nem semmi, hogy Bill elküldte a testőrt. Mondjuk ez is az bizonyítja, hogy oda van Adamért. Nagyon várom a folyatást!!!!!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Már elkezdtem fordítani a következő részt, nemsokára hozom. :) Igen, szépen fokozatosan tudatosul benne, hogy érdekli Adam, csak azt nem érti miért. Szerintem az eredeti író, jól építi fel, hogy kezdetben még mennyire idegenkedik az egésztől aztán meg... Az érzéseknek és a szívének nem tud hazudni az ember. Izgalmas lesz. :) Sietek vele ígérem.

      Törlés

Üzemeltető: Blogger.