WTTS - 6. Elmosódott határvonalak

Sziasztok!
Egy kicsit később, de elhoztam az új részt. Kicsit elkapott a gépszíj és rendületlenül fordítottam. Hamarosan hozom is az egyik 40 részes hosszú történetet. Szerintem izgalmas, remélem nektek is tetszeni fog. Előzetes kedvcsinálónak annyit, hogy eredetileg TH történet, amiben Adam is nagyon fontos szerepet kap, hiszen Adam/Bill párosítás lesz. Mostanra már nagyon sokan kattintottatok, ezekre a novellákra, ezért döntöttem úgy, hogy belevágok ebbe is. Látom sokakat érdekel. :)
Hamarosan hozom az első részt.
Addig is jó olvasgatást ehhez, mindenkinek akit ez is érdekel. Hamarosan ebben is lesz majd Bill, meg Tommy és sok sok kalamajka... Remélem nem okoztam csalódást most sem. :)
Puszi&Pacsi


Legalább két perce megállás nélküli, éktelen dörömbölés hallatszott Adam ajtaján. Barátnői tudták, hogy ma este randira megy, és azt is hogy ez már a második alkalmuk, ráadásul egy éjszakai klubba mennek. Ez lefordítva egyáltalán nem jelentett mást, mint alkoholt, lázas egymáshoz simulást a parketten és persze szexet. Lelki támogatást jöttek nyújtani a barátjuknak, aki nem kisfiú, szóval ő is pontosan tisztában volt a tényekkel.
   A két idétlen lány, mit sem törődve a szomszédokkal kiabálni, kurjongatni és énekelgetni kezdtek az ajtóban, hogy végre bebocsájtást nyerjenek. Tökéletesen tudták, hogy otthon van a vörös, mert az egész lakás fényárban úszott. 
Hogy Adam mit csinált eközben? Egy szál alsóban feküdt az ágyában, összegömbölyödve a takaró alatt és a csendes halálra várt, mert biztos volt benne, ha az előző randin nem is égett be, hát most tuti hülyét csinál majd magából, és inkább meghalna, minthogy leégjen Mike előtt. Mostanra már kezdett megijedni, hogy idétlen barátaira valaki ráhívja a rendőröket, ezért erőt vett magán és kikászálódott biztonságos rejtekhelyéről. 
Barátnői csak nevettek rá, mikor ajtót nyitott, pedig máskor leszedték volna a fejét, amiért ilyen hülye és gyáva, de a mai kioktatás és fejletépés elmaradt, és Adam ebből pontosan tudta, hogy már nem józanul érkeztek. Így csak még biztosabb volt benne, hogy az estét csakis katasztrófa övezheti, ha még segítsége sem lesz.  Félrelökték és 3 szatyorral a kezükben benyomultak a lakásba.
- Gyertek beljebb… - dünnyögte magában, ahogy visszacsukta az ajtót.
- Adam. Nagy szerencséd, hogy kinyitottad azt a tetves ajtót, mert már közel jártunk, hogy betörjük. - - Segíteni jöttünk te idióta – érkezett a szidás BJ-től. Adam egy cseppet megnyugodott. Úgy érezte még sincs minden veszve.
- Nos, látom már az boxernél megakadtál. Jobb is így. Vásároltunk neked a ma estére. Észvesztően szexi leszel – kacsintott rá Danielle.
- Ettől tartottam… - morogta Adam kedvtelenül. – Úgysem szabadulok. Hadd lássam, mit akartok ma csinálni belőle?

A két lány már a kezébe is nyomta a szatyrokat és a szobába parancsolta öltözni. Adam jobbnak látta nem vitába szállni velük, ugyanis két óra múlva a klubnál kell legyen. Felbotorkált a szobába és anélkül, hogy különösebben megvizsgálná a ruhákat elkezdte magára kapkodni. Mikor végzett megnézte a végeredményt a tükörben. Fejét vakargatta és nem tudta, hogy nevessen vagy sírjon inkább. Egy fehér teljesen testhezálló farmer volt rajta. Nem teljesen csőszárú, inkább csak szűkebb az átlagnál, fölé pedig egy fekete csillámló inget vett fel, amitől szinte a hányinger kerülgette. Azt gondolta, még jól is nézhetne ki, de biztosan nem rajta. Talán Mike-on… Bár szerinte Mike-on még egy szemeteszsák is jól mutatna. Forgolódott egy kicsit a tükör előtt, mire barátnői beléptek a szobába.
- Ez az! Tökéletes! – kiáltott fel Danielle. Adam csak a szemét forgatta. Biztos volt benne, hogy ebben az ingben ki sem teszi innen a lábát, de erről valahogy őket is meg kellett győznie gyorsan.
- Úgy nézek ki mint egy igazi, hamisítatlan selyemfiú.
- Hülye vagy. Nagyon jól nézel ki. De Danie, most azt hiszem Adam mellé kell állnom. Borzalmasan néz ki ez az ing – és már vörösödött a feje. Csak idő kérdése volt, mikor robban ki belőle a röhögés, Danielle pedig sértődött arcot vágott, és lebiggyesztette az ajkait.
- Na jó. Akkor nézzünk körül a szekrényben. Eltekintek az ingtől, ha a nadrág és a bakancs marad.
- Hála az égnek! – csapta össze a tenyerét Adam. – Azt hittem nagyobb háborút kell megvívnom ezért. Na keressetek valamit gyorsan, azokat mind szeretem. Addig ezt leveszem és csinálok valamit a hajammal – azzal már ki is viharzott a fürdőszobába.

Alig telt el negyed óra, már meg is voltak mindennel. A lányok végül egy lágy kék ing mellett döntöttek, ami kiemeli a szemének egy árnyalattal sötétebb kékét. 
Cserébe, hogy ma milyen kedvesek voltak vele, és megkegyelmeztek neki, beadta a derekát, hogy a mellkasa közepéig kigombolva hagyja az inget. „Majd az autóban begombolom” – gondolta magában. Finom parfümöt fújt magára, és már kész is volt az indulásra. Legalábbis ezt hitte, de barátnői a nappaliban nem így gondolták.
- Még egy kis apróság, amire szükséged lehet ma este, és kellemetlen lenne, ha nincs nálatok – mondta BJ, és sejtelmesen vigyor ült az arcán. Adam tudta, hogy ez megint nem fog neki tetszeni. Elvette a szatyrot a kezéből és kiszegette amiket rejtett. Egy nagy doboz óvszert és egy tubus síkosítót tartott a kezében, és megint úrrá lett rajta a szorongás, hogy mi vár rá az este folyamán. Talán tényleg szüksége lehet ezekre? Vagy csak annyira vágyik már rá, hogy elhiteti magával?
- Hát öm… Köszönöm. Azt hiszem… - dadogta fülig pirulva a zavartól. Egy kicsit elszégyellte magát amiért ő ezekre nem is gondolt, pedig maga az esemény folyton ott kattog a fejében. Barátnői mellé léptek, és megölelték.
- Nagyon szorítunk – mondta BJ.
- Remekül nézel ki. Ügyes leszel. Tudom – erősített rá Danielle is, és két oldalról, egyszerre puszilták meg az arcát.. Kibontakozott az ölelésből és az ajtó felé indult, miközben táskájába dobta a kellékeket és elindult éjszakai kalandjára, barátnőivel a nyomában. Az autónál elköszöntek és Adam már hajtott is a cél felé.

Mikor már a klub előtt parkolt még vett pár mély lélegzetet és megnézte magát a tükörben. Elkezdte begombolni az ingét, de félúton megállt a keze, aztán újra kigombolta, aztán csak megrázta a fejét.
- Tök mindegy. Vágjunk bele – mondta magának lelkesítően.
Kiszállt az autóból és elindult a bejárat felé. A kidobó az ajtónál többször is végig nézett rajta, mielőtt felhúzott szemöldökkel, és fejet csóválva beengedte. Adam egy pillanatra megrémült, hogy megállítják a cél előtt, mert még nem nagykorú, de végül semmit sem kérdeztek tőle.

Bent alaposan körbenézett, és elkönyvelte magában, hogy tetszett neki a hely. Még sosem járt itt, de nagyon hangulatos volt. Egy igazi night club, csak az volt neki furcsa így elsőre, hogy szinte csak férfiak voltak. A pultban és a pincérek között voltak csak néhány nő. Ezen nem is tudott sokat gondolkodni, mert egy kéz simult a vállára. 
Nagy mosoly terült el az arcán és gyorsan meg is fordult, de az a bizonyos mosoly hamar le is hervadt, mikor rájött, hogy nem Mike van mögötte. Egy magas és kitetovált, közepesen izmos férfi volt. Adamnek ötlete sem volt mit akarhat tőle. Talán rájöttek, hogy kiskorú és most fogják kidobni. Ez volt a fejében, másra egyszerűen nem tudott gondolni.
- Szia, szépségem. Még sosem láttalak itt – mondta a férfi mély, de mégis kedvesnek tűnő hangon.
- Én öm… Most vagyok itt először… - dadogta. – Találkozom… Találkozom itt valakivel.
- Valóban? Mi lenne, ha inkább velem jönnél? Meghívlak egy italra. Ígérem jól bánok majd veled – mondta és egyre közelebb araszolgatott Adamhez, a fiú pedig ezzel egy időben jobbnak látta, ha hátrál.
- De… Nekem… Én várok valakire – mondta, és már egy kis félelem is keveredett eddigi zavart hangjába. Nem értette most mi történik.
- Ugyan szépfiú. Miért kéreted magad, ki az akire vársz? – nézett körbe érdeklődést tettetve, majd elmosolyodott – Nekem nagyon úgy tűnik, hogy nem jön ma már.
- Már itt is van. És itt mindenki jól tudja, mennyire nem szereti, mikor valaki piszkálja a vendégét – hallotta meg Adam az ismerős hangot a férfi háta mögül. Az tetkós megfordult és végig nézett Mike-on, aztán felhorkant.
- Szóval veled van – mondta némi gúnnyal a hangjában – Gondolhattam volna.
Azzal a mondattal pedig már ott sem volt. Adam nem is nagyon tudott hirtelen szóhoz jutni, sem hogy mire gondoljon a férfi szavai alapján.
- Szia, Adam. Egy percet vagy egyedül, és a hiénák máris megkörnyékeznek – mondta, de annak a birtokló hangnak, amivel a férfihoz beszélt, már nyoma sem volt. Adam még mindig nem tudott megszólalni, Mike viszont kézen fogta, és egy asztalhoz vezette.
- Nagyon rád hozta a frászt? – kérdezte, mert feltűnt neki, hogy Adam még mindig egy szólt egy szót sem. – Vagy azért haragszol még rám, mert nem hívtalak vissza?
Adamnek összeugrott a gyomra. „Harag?” – gondolta. Eszében sem volt haragudni, csak még a sokk uralta a testét.

- Dehogy haragszom rád – mondta ki gyorsan. – Csak… hirtelen nem értettem mit akar az a fickó.
- Nem egyértelmű? – kérdezte egy félmosollyal, egyik szemöldökét felhúzva – Téged.
Előre nyúlt és végigsimította Adam arcát. A fiú arca lángolni kezdett az érintéstől és megjelent rajta a jól ismert pír. A pír, amit Mike annyira imádott.

- Engem? – kérdezte pirulva. Nem hitte, hogy így lenne, így azt sem értette miért mondja ezt a férfi.
- Adam. Bolondulok a naivságodért – mosolygott rá. – Ennek a helynek most minimum a hetven százaléka téged akar, mert – engedd meg, hogy ilyen szavakkal éljek – friss hús vagy a piacon. Na meg egyébként sem vagy egy elhanyagolható jelenség – mondta, majd felállt. Mielőtt még elindult volna a bárpult felé Adam, füléhez hajolt és belesuttogott;
- Ma este viszont csak az enyém vagy.
Mire Adam újra kapott levegőt Mike már az italokat kérte ki. Az elmúlt 10 perc eseményei cikáztak a fejében. Kétség kívül az utolsó mondat volt, ami a legnagyobb hatással volt rá. Izzadni kezdett és mostanra már biztos volt benne, hogy bokától elvörösödött. 
Mikor látta, hogy Mike közeledik felé, eszébe jutott, hogy nem is köszönt neki, és hirtelen elszégyellte magát, milyen hülyén reagálta le a helyzetet. Mike viszont nem tűnt csalódottnak, dühösnek vagy kedvetlennek.
- Nem tudom mi a kedvenc italod, úgyhogy biztosra mentem – mondta és egy hatalmas koktélt rakott Adam elé.
- Ez tökéletes. Remélem nem néztek rád furcsán, hogy rendelsz egy női és egy férfi italt, aztán leülsz elém… - mondta szemérmesen és beleszívott a szívószálba.
- Miért néznének furcsán?
- Hát hogy tulajdonképpen egy férfival randizol – mondta megint fülig pirulva.
- Ez egy meleg bár. Nem viccnek szántam, hogy teljesen biztos vagyok benne, itt most mindenki téged akar ágyba vinni – mondta, és belekortyolt a kezében lévő whiskey-be.
- Oh. Így már értem. Nem gondoltam, hogy komolyan mondtad – hajtotta le a fejét szégyenlősen.
- Halálosan – mondta, lángoló vággyal a szemében. Ő is beletartozott abba a mindenkibe, akik őt akarják ma este. Szinte teljesen biztos volt benne, hogy akár most, ebben a pillanatban is megkaphatná, de nem sietett ennyire. Minden másodpercet, flörtöt, futó érintést ki akart élvezni, és azt akarta, hogy Adam is tökéletesnek érezze az egészet, ne úgy hogy lerohanta.
- Na és van valami kedvenc italod, amit már kihasználhatok a következő körnél? – kérdezte Mike, miközben ő már ki is ürítette a poharát.
- A Tequila.
- Silver vagy Gold? – kérdezte kacérkodva.
- Ha választanom kell a Gold, fahéjjal és naranccsal – mosolygott édesen Mike-ra, miközben az italát szürcsölte.
- Fogadni mertem volna. Máris hozok egyet – pattant fel. Adam már épp szóra nyitotta a száját, de Mike elnémította az ujjával.
- Ígérem utána lassítunk, de szertartásosan el kell fogyasszunk egyet – megpuszilta a homlokát és már el is indult. Adam csak mosolyogni tudott, mint egy első randevús kislány. Egy kicsit az is volt, hisz még nem nagyon találkozgatott ezelőtt senkivel, most először viszont végre a magánéletében igazán önfeledten boldognak érezte magát. Úgy érezte, hogy annyira hülyén viselkedett párszor, és sokszor elég bizonytalan is volt, de azt látja Mike-on, hogy mindettől csak még jobban nyit felé és tetszik neki, ezért egy kis nyugalom költözött végre a testébe. Kezdett hinni benne, hogy talán nem fogja elszúrni.
Mire Mike visszaért még mindig ott volt az a gyermeki vigyor az arcán. Letette a poharakat, amire rá volt rátámasztva a narancs és két fahájas csomagocskát is az asztalra tett.
- Mehet, szépség?
- Csináljuk – mondta magabiztosan, mert ezt legalább már nem először csinálja. 
Neki is kezdtek a valódi szertartásos műveletnek. Kézfejükre szórták a fahéjas tasakok teljes tartalmát, aztán a narancsot a kezük ügyébe készítették, és megemelték a poharakat.
- Egészségedre – mondta Adam, egy hatalmas mosollyal az arcán.
- Ránk! – emelte a poharát Mike is. 
Adam keze megállt a mozdulat közben. és forróság áradt szét testben a szó hallatán, de egy pillanat múlva magához tért és ő is neki kezdett. Lenyalták kezükről a fahéjat, villám gyorsan kiürítették a poharat és már rágcsálták is a narancsot. Miután végeztek mindketten felnevettek.

Beszélgettek még egy kicsit, Adam pedig az asztal közepére tolta a koktélt, hogy Mike is ihasson belőle, és mire azt is megitták, már mindkettejüknek kezdett épp eléggé beütni az alkohol ahhoz, hogy feloldja gátlásaik nehéz láncait.
- Végre tele a hely. Gyere, táncoljunk – fogta meg Adam kezét, és már húzta is a parkettre. Befurakodtak a tömeg közepére, és egymáshoz közel táncoltak, a talán kicsit túlságosan is hangos zenére. Adam észrevette, hogy milyen sokan biccentenek Mike-nak. Ahogy elnézte, biztos sokat jár ide, mert elég sokan ismerik. 
Az viszont megmelengette a szívét, hogy Mike egyáltalán nem foglalkozott senkivel. Senki másra nem figyelt csakis rá.

Már talán fél óra is eltelt mióta táncoltak. Adam mégsem nagyon mert közeledni - félt, hogy valamit rosszul csinál. Tapasztalatlan volt még ezen a téren. 
Mike viszont már nem, és úgy döntött eljött az ideje, hogy eltüntesse a falakat kettejük közül. Hátat fordított a fiúnak és lassan hátrált felé, amíg neki nem ütközött. Adam sejtette, hogy nem véletlen volt, ezért eszében sem volt arrébb állni. Talán az alkoholtól, vagy mert látta, hogy Mike mennyire akarja ezt az egészet, ő is sokkal bátrabb lett és átkarolta a férfi derekát, fejét a nyakába fúrta és megcsókolta annak izzadtan csillogó ívét. Először csak egy apró puszit adott a füle alá, de mikor hallotta és érezte is, ahogy Mike felnyögött az akciójától, felbátorodott, és sokkal szenvedélyesebben csókolt bele nyakának és vállának találkozásába. 
Ettől Mike még közelebb akarta érezni magához a fiút, és fenekét Adam ágyékának préselte. Ettől a reakciótól Adam már nem akart többé félni és meghátrálni, még tovább akart menni. Elengedte magát és az ösztöneire bízta a cselekedeteit. Résnyire nyitotta a száját és nagyon finoman végignyalta nyakát a póló vonalától, egészen a füle melletti bársonyosan puha területig. 
Mike még szorosabban hozzá simult, és ringatta a csípőjét Adam ölelésében. A fiú miután befejezte merényletét finoman megharapta a férfi nyakát, amitől egy újabb nyögés hagyta el az idősebbik száját. Erre Mike egyáltalán nem számított. Nem hitte, hogy Adam ennyire kezdeményező, és bátor lesz. Annyira feltüzelte a fiú játéka, hogy hirtelen kibontakozott az ölelésből, szembe fordult a fiúval és erőteljesen, szenvedélyesen megcsókolta. 
Egyből elmélyítették a csókot, Adamnek nem sok ideje volt gondolkodni. Ösztönösen csinálta amit BJ tanított neki. Amikor ráharapott Mike nyelvére, a férfi kéjesen a szájába nyögött, végül mikor már levegőhiány miatt kénytelenek voltak elszakadni egymástól, Adam még elkapta az alsó ajkát, finoman ráharapott, és egy kicsit meghúzta. 
Mike-nak nem is volt szüksége többre. Közelebb hajolt Adamhez és a fülébe súgott;
- Akarlak. Nem hiszem el, hogy mit hozol ki belőlem. Legszívesebbek itt a WC-ben megdugnálak – mondta vágytól teli hangon.
- Akkor csináld – mondta Adam gondolkodás nélkül. 

A férfinek ez volt az utolsó lökés. Megindult a tömegben, és maga után vonszolta Adamet is. Nem a WC irányába mentek és a fiú egy pillanatra el is bizonytalanodott, de nem tudott sokat gondolkodni, mert Mike megfogta a cuccaikat, és kirángatta a teremből.
- Hová megyünk? – kérdezte Adam, őszinte kíváncsisággal a hangjában.
- Ő én naiv drágám. Annyira imádom ezt – nevetett. Nem válaszolt, csak betuszkolta Adamet egy taxiba, aztán miután magukra csukta az ajtót, türelmetlenül darálta a címet;
- Heather Road 34 – a következő mondatát viszont már Adamhez címezte, a percekkel ezelőtt feltett kérdésre válaszolva – Haza viszlek.
Adam nagyon izgatott lett. Pörgött az agya, nem akarta elhinni, hogy végre megtörténik. Ráadásul egy ilyen csodálatos pasival.

Hamar a férfi lakására értek, mert egyáltalán nem volt messze a szórakozó helytől. Mike elkezdte előkeresni a tárcáját, de Adam addigra már készült, és gyorsan kifizette a taxit. Mike csak csodálkozva elmosolyodott. Adam már megint meglepte. Egyre biztosabb volt benne, hogy jól döntött.
   Kiszálltak az autóból, Mike kézen fogta a fiút és szinte rohantak a bejáratig. Mike gyorsan beütötte a kódot, és már bent is voltak. Beugrottak a liftbe, a férfi pedig ezúttal megnyomta a 7-es gombot. Mielőtt az ajtó becsukódhatott volna, már azt sem tudva melyikük mozdult hamarabb újra egymást csókolták. Adam neki nyomta a falnak, és szorosan hozzá simult. Mindketten az irányításért küzdöttek, de Mike nem hagyhatta, hogy a fiú kezébe kerüljön. A Törvény azt nem engedte. Vissza kellett vennie a gyeplőt, mielőtt végleg elveszti azt. Adam mellkasára tette a kezét és erősen a másik falnak lökte a fiút, de mielőtt Adam megrökönyödhetett volna, már utána is ment és újra csókolta. Adam lábai közé csúsztatta a térdét és finoman megemelte, hogy hatást gyakorolhasson az egész testére, Adam  válaszként felnyögött és érezte a térdén, hogy egyre keményebb lesz.
   
Egyszerre ugrottak ki a liftből mikor nyílt az ajtó. Mike a lakás ajtajáig előkotorta a kulcsait, kinyitotta az ajtót, beengedte Adamet, de már csak a lábával rúgta be maga után. Szó nélkül a fiúnak esett, és vetkőztetni kezdte.
- Olyan udvariatlan vagyok – motyogta két csók között Adam szájába. – Nem kérsz valamit? Van itthon sok minden – mondta még mindig alig megszakítva a csókot, ujjai pedig szaporán gombolták Adam ingét. 

A fiú nem akart mást, csak Mike-ot. Gondolkodott, hogy ezt elmondja-e vagy sem. Aztán úgy döntött, hogy ez talán még jobban feltüzeli a helyzetet, úgyhogy kimondja. Megszakította a csókot, ujjait Mike pólója alá csúsztatta és lassan levette a férfiról.
- Én… Én csak… Téged akarlak – mondta zihálva. Nagyon zavarban volt és már szinte fájdalmasan izgatott volt az egész teste.
Mike kikerekedett szemekkel nézett rá. Iszonyatosan felizgatta a fiú zavara. Adam övtartójába akasztotta az ujját, és magához rántotta a fiút.
- Megkapod, amit akarsz – mondta és mélyen megcsókolta.

Mike folyamatosan a hálószobája felé irányította a fiatalabb férfit, közben pedig egymás nadrágján ügyködtek. Ajkaik egy pillanatra sem szakadtak el egymástól. Nyelvük vad táncot járt egymással.
Mikor már a szobában voltak és egyre közelebb értek az ágyhoz, Mike teljesen kicsatolta Adam nadrágját, aztán egy mozdulattal az ágyra lökte a fiút. Úgy nézett le rá, mint egy alattvalóra, ahogy lassan lehúzta a saját nadrágját és arrébb rúgta. 
Adam tanácstalanul, de vággyal teli tekintettel nézte a férfi minden mozdulatát. Fogalma sem volt mikor, mi lesz a következő lépés. Egyre jobban nőtt egy ismeretlen, de annál fájdalmasabb görcs a gyomrában. Legszívesebben eltitkolta volna, hogy még szűz, de azt sem akarta, hogy emiatt valami baj történjen később. 
Mire a gondolatai végére ért, nem is kellett még döntést hoznia. Mike letolta boxerét a combjára és lágyan beletúrt Adam hajába. A fiú pontosan tudta mire akart célozni a férfi. Térdre ereszkedett Mike előtt, és vett egy hatalmas levegőt. 
Mike is észre vette ezt, és kicsit megijedt, hogy valami baja lehet szeretőjének, Adam azonban csak felidézte a fejében a mozdulatokat, amiket magán szokott csinálni és azokat is, amiket az a fiú, Josh csinált vele az első városban töltött éjszakáján.
   
Óvatosan felemelte a kezét és rámarkolt Mike igencsak izgatottságot tükröző hímtagjára. Finoman mozgatta rajta az ujjait, és minden mozdulatot a legnagyobb odafigyeléssel tett meg. Látta, hogy Mike tekintete árgus szemmel figyeli minden rezdülését. Vett még egy nagy levegőt és végigpörgette maga előtt, Josh hogyan is csinálta.
   Megnyalta a száját és először csak félénken a szájába vette Mike merevedését, de aztán hallotta, hogy a férfi nyöszörög az élvezettől. Megnyugodott, hogy jól csinálja, és ettől fokozatosan egyre szorgosabban mozgott, igyekezett minél mélyebben a szájába tolni a forró lüktető keménységet. 

Mikor úgy érezte, hogy már egészen belejött Mike az álla alá nyúlt és megszakította a cselekvését.
- Most én – mondta Mike és már vissza is ültette az ágyra. Dominánsan lehúzta róla a farmert és az alsót is. – Mássz egészen fel – utasította kedvesen, Adam pedig tette, amit mondott neki. 
Mike négykézláb az ágyra ereszkedett, és úgy mászott a fiú után, mint egy éppen vadászó nagymacska. Mikor elérte a fiút, magabiztosan kezébe vette a férfiasságát, és egyből a szájába csúsztatta.
Adam levegőt is alig kapott attól a tűztől, ami belülről perzselte. Mike sokkal tapasztaltabban és szenvedélyesebben csinálta, mint Josh. Adam közel járt a határai széléhez, de Mike azt is pontosan tudta, meddig mehet, hogy ne legyen túl késő.
   
Abba hagyta Adam kényeztetését és felkúszott az ajkaiig, hogy megcsókolhassa. Közben ritmusosan a fiú merevedéséhez dörzsölte a sajátját. Mindketten egyre hangosabban nyögtek a csókok alatt. Adam úgy érezte ettől is percek alatt el tudna élvezni.
Mike az éjjeli szekrény felé nyúlt és kezébe vette, amire szüksége lesz. Feltérdelt Adam lábai közé, és már tette is a dolgát, egy másodpercet sem akart már elfecsérelni. Gyötrelmesen akarta már a fiút.

Adam csak a fólia szakadására eszmélt fel, hogy ezek szerint mostanra már minden ideje elfogyott és mégiscsak szólnia kéne, hogy ő ilyet még sosem csinált. Rettegett Mike reakciójától, ezért úgy döntött nem szól neki.
   A férfi egy mozdulattal felgörgette az óvszert, és elkezdte bemasszírozni magát síkosítóval. Nyomott a kezére, Adam pedig összerándult mikor megérezte a hideg anyagot fenekén.
- Nyugi baby. Csak előkészítelek – mondta kedvesen. – Bármennyire is szeretnék, csak úgy beléd vágódni, nem akarok fájdalmat okozni.
Adam egy pillanatra fellélegzett. Tudta, hogy Mike figyelni fog rá, és gyengéd lesz, de mégis… Nem tudta mire számítson és ettől az egész teste görcsben volt. Mire feleszmélhetett volna, Mike már az egyik ujját belé csúsztatta és leheletfinoman kezdte belülről simogatni. A fiúnak először nagyon furcsa érzés volt, de fokozatosan kezdett hozzá szokni. 
Épp mire arra gondolt, hogy egész kellemes, még egy ujj társult mellé, amitől azonnal összerándult és felszisszent.
- Sh baby. Semmi baj – mondta Mike, miközben Adam hasát és izgalmát kezdte simogatni, hogy megnyugtassa. – Adam. Voltál már férfival?

Adam megrémült, Mike komoly hangján. Josh volt az egyetlen, aki közelebb került hozzá eddig. Azon gondolkodott, hogy ha erre azt mondja „igen” akkor az végül is nem hazugság, nem azt kérdezte, hogy szeretkezett-e már.
- Igen – préselte a fogai közt, mert eléggé fájt neki, amit Mike csinált, de a férfi mintha a gondolataiban olvasott volna.
- Akkor máshogy kérdezem. Volt már benned férfi? – kérdezte, Adam tekintetét fürkészve, de egy pillanatig sem hagyta abba a masszírozást. 
A fiú tudta, hogy nincs kiút. Ha azt mondja „igen” úgyis ki fog derülni hamarosan, hogy az valójában egy hatalmas „nem”.
- Nem – mondta és összeszorította a szemét, Mike pedig teljesen ellágyult, ahogy a fiút nézte. Adam szégyellte magát, Mike pedig legszívesebben, mint egy törékeny játékot, úgy ölelte volna magához, hogy megvigasztalja. 
Ekkor viszont eszébe ötlött a Törvény és a szabályok. Tilos volt lefeküdnie egy szűz sráccal. Sosem csinált még ilyet. Ha időközben derült ki róluk, végül mindig visszavonulót fújt és más módokon juttatta el magukat a csúcsra. Ez volt Törvény egyik legfontosabb szabálya. Hiszen egy első alkalom kötődést jelent. Egy olyan kapcsolatot, ami örökké tart akkor is, ha maga a párkapcsolatuk nem. 
Nem kockáztathatta meg. A Törvény értelmében minden férfit csakis egy alkalomra visz haza. Akármilyen jó is volt vele, soha nincs ráadás. Ezt még egyszer sem szegte meg. Nem volt ilyenre példa, bár igaz késztetést sem érzett még rá. 
A Törvény részét képezte az is, hogy mindig, minden körülmények között ő irányít. Őt senki sem dughatta meg, már azóta, hogy így él. Ha ő kerülne alulra, az azt jelentené, hogy nem ő irányít, az pedig szintén egy fontos szabály, amit ma este többször is majdnem megszegett. 
Most pedig itt fekszik előtte ez a fiú. Úgy szégyelli magát, amiért még sosem volt férfival, mintha az valami szörnyű bűn lenne, ami miatt majd elkárhozik. Mike ledermedt. Nem tudta mit tegyen. Ha elveszi a szüzességét, megsérti az egyik alaptörvényt, ha nem teszi meg akkor örökre összetör valamit ebben a fiúban, pontosan úgy, ahogy annak idején őt is annyiszor összetörték. Ugyan azt fogja tenni vele, amit vele is tettek, épp azt amiért végül úgy döntött szabályok szerint és érzelem mentesen fog szexelni mindenkivel. 
Néhány órája még azt tervezte, hogy a fiú a tanítványa lesz. Most viszont tanácstalan volt. Csak térdelt némán Adam előtt. Észre sem vette, hogy ujjai már nincsenek a fiúban, Adam pedig felült és tökéletes szemeivel az övéit fürkészi. Arca lángolt a szégyentől.

- Most… Menjek el? – kérdezte remegő hangon, Mike-ot pedig ez a kérdés úgy érte, mintha hideg vízzel öntötték volna nyakon.
- Tessék? – kérdezett vissza magán kívül.
- Én csak… azt kérdeztem, hogy… - kezdte elismételni, pedig remélte, hogy nem kell. Majd' elsüllyedt szégyenében. Eszébe jutott a délután a paplan alatt. Arra gondolt bárcsak ott lenne. Távol a világtól.
- Hallottam – szakította félbe mielőtt befejezi a mondatot. Mike még mindig nem szedte össze magát. Újabb nehéz döntés állt előtte. 
Már az első találkozás után tudta, hogy ez a fiú veszélyes lehet. Most pedig beigazolódott, hogy mennyire igaza volt. Mérlegelnie kellett. Vajon megéri a fiúért kockáztatni?
  
Adam elkezdett óvatosan mocorogni. A szégyenen kívül, már a kényelmetlenség érzése is kavargott benne. Egy kicsit megrémült Mike viselkedésétől. Attól félt, hogy bármelyik pillanatban rárivallhat, hogy takarodjon a lakásából, és úgy döntött, ezt inkább nem várja meg. Akkor biztosan szégyenszemre elsírta volna magát. Megkereste szemével a nadrágját és már el is kezdett lekászálódni az ágyról.
   
Mike megérezte a fiú mozgását és ez egyből kijózanította. Egy pillanat alatt hozta meg a döntést, amivel hosszú évek munkáját tiporta földbe. 
Elkapta Adam derekát egy maga alá gyűrte őt. Adam rémülten nézett Mike-ra, neki meg majdnem megszakadt a szíve. Lágy, érzéki csókban forrtak össze, Adamnek pedig nem a szomorúságtól, hanem az eddig felhalmozódott feszültségtől, hirtelen kicsordultak a könnyei. 
Mike érezte, de nem akarta szóvá tenni. Nem érzett semmit, csak hogy törődni akar a fiúval és mindenkinél boldogabbá tenni ma este.
   Mikor elszakadtak egymástól csak egy pillanatra nézett a szemébe, máris újra az ajkaihoz hajolt, aztán végigcsókolta az állát, és haladt egyre lejjebb, finoman megszívta a nyakát mielőtt visszatérdelt a lába közé. Újra kezébe vette a kis tubust, és nagyon óvatosan folytatta a fiú felkészítését, közben pedig férfiassága fölé hajolt, és apró csókokkal halmozta el. 

Mikor átlendültek az előbbi határon és a harmadik ujját és használni kezdte, Adam fájdalmasan felnyögött.
- Semmi baj. Semmi baj… - nyugtatta szeretőjét, bár ő is nagyon feszült volt, amiért Adam ennyire szenved. – Csak lazíts. Akkor könnyebb lesz.
Még folytatta a masszírozást egy-két percig.
- Jól vagy? – kérdezte az idősebb, mikor már érezte, hogy Adam egyre jobban ellazul, és hátravetett fejjel a takarót markolta.
- Igen… - lehelte. – Kérlek… Mike…
A férfi pedig óvatosan kihúzta az ujjait, újra bekente magát és Adam fenekéhez helyezkedett.
- Lazíts baby – utasította szelíden – Lazulj el, amennyire csak tudsz. Muszáj. Kérlek.

Adam így is tett, de mikor megérezte magában Mike férfiasságát majdnem elájult. Egy pillanat alatt csillagokat látott, és úgy érezte menten kettészakad. Hangosan nyögött fel a fájdalomtól, és még jobban markolta a lepedőt. 
Mike nagyon vigyázott rá. Olyan lassan csinálta, amennyire csak lehetett, de ez nem sokat segített ebben a pillanatban. Mindketten tudták, hogy az eleje mennyire gyötrelmes lesz, ettől függetlenül majdnem belehaltak az egymás iránti vágyba.
   Míg Adam gondolatait kitörölte a fájdalom, Mike már remegett, annyira szűk volt, és annyira vágyott rá, hogy gyorsíthasson a tempón. Mikor látta és érezte is, hogy egy kicsit tompul a fiú fájdalma, nagyon óvatosan mozgatni kezdte a csípőjét.  

Adamnek még mindig fájt, de most már nem volt annyira kínzó, mint az első pillanatokban. Adam zihált, és nyögéseit visszafogva, csak halk nyüszítéseket hallatott, ami még az eddigieknél is jobban beindította Mike-ot. Fokozatosan gyorsított a tempón, de még így is messze volt a durva szextől. Adam a gyengülő fájdalom, és növekvő kéj hatására lassan kezdte mozgatni csípőjét a férfi által diktált ütemre.
- Bassza meg… Adam – nyögte a férfi is. – Annyira... kibaszott... jó...
Adam is mondani akart valamit, de egyetlen hang sem jött ki a torkán a nyögéseken kívül. Válasz helyett megfogta Mike kezét, és magához húzta egy csókra. Ebben a pozícióban viszont Mike férfiassága egy olyan pontot érintett Adam testében, amitől a fiú újra a csillagok közé repült, de ebben az esetben valami sokkal nagyobb mámorban úszva. 

Ölelkezve és csókolózva szeretkeztek. Mike már érezte, hogy közeledik ahhoz a ponthoz, ahonnan már nincs visszaút, de nem akart egyedül elélvezni. Újra visszatérdelt Adam lábai közé, és egyre hevesebben lökte előre a csípőjét, direkt megcélozva a fiú legérzékenyebb pontját. 
Adam is érezte, hogy mennyire veszélyesen közel a vége, és el sem hitte, hogy elérhet oda anélkül, hogy a farkához értek volna.
  
Mike lökött még párat rajta és már el is öntötte a forróság, ami mindent elmosott körülötte. Remegni kezdett, ahogy mélyen Adambe élvezett, a fiúnak pedig nem kellett több, mint Mike hangos nyögései, a kéj, ami az arcán tükröződött, és az a pár utolsó lökés, amit már az élvezete utáni remegés generált. Adam is felnyögött és hirtelen forróság borította be a hasát.
  
Mike Adamre borult, és hosszú pillanatokig csak ziháltak, és várták, hogy megnyugodjon a testük és a lelkük is. Mindkettejüknek fontos mérföldkő volt a mai este. 
Adam túl volt élete első, és mindent elsöprő szeretkezésén, ami minden fájdalmával együtt megérte az összes pillanatot. 
Mike pedig egy súlyos szabályt szegett meg, ahonnan már nincs visszaút és pontosan tudta, hogy minden romba dőlhet körülötte, amit évek óta gondosan kiépített. Ebben a pillanatban viszont ez most egyáltalán nem érdekelte. Megcsókolta Adam nyakát, végigsimított a mellkasán és olyan óvatosan távolodott el, mint amilyen óvatosan behatolt.

- Gyere – mondta gyengéden. – Zuhanyozzunk le, aztán aludjunk egy nagyot. 8 megjegyzés:

 1. Nagyon tetszett ez a rész, Adam és Mike nagyon édesek voltak együtt, valamint tetszett az a fordítás is amit csináltál. Az a történet amit írtál külön felkeltette a figyelmem, és nagyon izgatott is vagyok miatta. Hozd hamar! :)

  VálaszTörlés
 2. Köszönöm Lyone! :) Örülök, hogy tetszett. A fordítással már haladok. Félig kész az első rész. Igyekszem vele, engem is érdekel, mert bevallom veletek együtt tudom meg én is, hogy mi fog történni benne. Nekem csak ajánlották, de még nem olvastam végig. Viszont érdekesnek találtam. Remélem nem lesz nagyon elrugaszkodott. Ha mégis, majd azt mondom, hogy hááát én csak fordítottam. :D De többen is mondták, hogy jó és megéri elolvasnom, szóval bízom benne hogy jó lesz. :) Magamat ismerve, nem fogok tudni leállni és amilyen hamar lehet, olvasom és fordítom, szóval ide is töltöm majd fel abban az ütemben. :)

  VálaszTörlés
 3. Először is tök jó, hogy ilyen sűrűn van új rész, vagy fordítás :) Másodszor, ez valami kegyetlenül jó lett!!!A +18-as is nagyon jól van leírva és Adam meg Mike tényleg cukik együtt!!!

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Köszönöm! Kedves vagy! Hű nagyon nagyon sok oldalon jártam és történetet olvastam az utóbbi időben. Sajnos rengeteg olyan van ami nincs befejezve és a dátumokból gondolom, hogy nem is lesz. Azt láttam, hogy a Gyerekek voltunk az tejes, annyira megörültem. :) Meg annak is, hogy még mindig írod. Nagyon a szívembe zártam a történeted. :) Meg van még egy két oldal ami aktív. Nagyon örülök, mintha kicsit kezdene újra fellendülni ez a műfaj. :)

   Törlés
  2. Köszönöm, nagyon jól esik. Sajnos idő hiány és néha a technika vacakolása miatt, én sem úgy haladok, ahogy szeretnék, de igyekszem :) Igen, régebben sokkal többen írtak twc-t, de sok olyan volt ami csak pár fejezetes volt, mert az író megunta, nem volt ihlete, mások pedig évek után "nőtték ki" a dolgot. Nálam ez valahogy nem akar elmúlni, már nagyon sok éve hol kisebb, hol nagyobb mértékben, de jelen van. Veszélyes és függőséget okoz :P

   Törlés
  3. Az már egyszer biztos. Tapasztalom én is. :D

   Törlés
 4. VÉGREE!! Meghaltam. Ez a törvényes dolog nagyon titokzatos, de egyre izgibb. Mike meg awwwwwww. :3

  VálaszTörlés

Üzemeltető: Blogger.